Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick on kätevä puikko, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa missä ja milloin tahansa. Vuotamaton, matkalle mukaan sopiva puikko kosteuttaa kuivaa ihoa välittömästi. Monikäyttöistä puikkoa voi käyttää kaikkialle ihoon, kuten kasvoille, kyynärpäihin, polviin ja kynsinauhoihin.

• Kosteuttaa ja hoitaa kuivia ihoalueita.
• Auttaa kuivaan ihoon välittömästi.
• Pehmentää kuivia ihoalueita.
• Iho tuntuu hyvinvoivalta, rauhoittuneelta ja pehmeältä.

53,70 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick on kätevä puikko, joka kosteuttaa ja hoitaa kuivia ihoalueita. Puikko auttaa kuivaan ihoon välittömästi ja tekee ihosta hyvinvoivan, rauhoittuneen ja pehmeän. Tuotetta on kätevä pitää mukana käsilaukussa ihon kosteuttamiseksi tien päällä. Sopii kuiville ihoalueille, kuten kasvoille, kyynärpäihin, polviin, kynsinauhoihin ja kantapäihin. Tuote sopii myös herkälle iholle ja sisältää muun muassa kandelilla- ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta, ja kasviperäistä skvalaania, joka on erinomainen kosteuttaja ja joka suojaa ihon suojakerrosta ja ehkäisee ihon kuivumista.

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick sisältää 0 % parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita sekä SLS:ää/SLES:ää muiden Mary Kay Naturally® -tuotteiden lailla. Moisturizing Stick sisältää 0 % silikonia, mineraaliöljyä, alkoholia ja muuntogeenisiä ainesosia. Ainesosista 100 % on luonnollista alkuperää1.

Mary Kay Naturally® -tuotteiden tunnusmerkkejä ovat laatu ja tehokkaat, luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat2. Lisäksi kaikki Mary Kay Naturally® -tuotesarjan tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikkaa koskevan standardin mukaisesti. Olemme valinneet sarjalle EcoCertin myöntämän COSMOS Natural -sertifioinnin.3

Mary Kay on myös teetättänyt riippumattomia kuluttajatestejä ja kliinisiä kokeita varmistaakseen, että tuotteet ovat mietoja ja herkälle iholle sopivia.

Voit käyttää kaikkia Mary Kay Naturally® -tuotteita yhdessä tai yhdistellä niitä Mary Kayn muihin ihonhoitotuotteisiin ja luoda oman räätälöidyn ihonhoitorutiinisi.

• Dermatologisesti testattu
• Mieto koostumus normaalille ja kuivalle iholle
• Sopii herkälle iholle
• Kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
• Ei tuki ihohuokosia

1)Vähintään 100 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

2)Vähintään 90 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

3)Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Käyttö

• Kierrä puikkoa esiin muutama senttimetri ja levitä tuotetta haluamallesi ihoalueelle.
• Sopii kuiville ihoalueille, kuten kasvoille, kyynärpäihin, polviin, kynsinauhoihin ja kantapäihin. (Jos käytät puikkoa useilla ihoalueilla, suosittelemme käyttämään omia puikkoja jaloille ja kasvoille.)
• Sopii käytettäväksi milloin tahansa, kun iho kaipaa kosteutusta.