Beauty for Every Bride

Löydä ihonhoitotuotteet ja meikit, jotka vievät sinut aina kihlajaisista häämatkalle saakka.


Yksi tärkeimmistä perusteista on hyvä päivittäinen ihonhoitorutiini, jotta iho varmasti säteilee juhlapäivänä. Ota käyttöön myös puhdistusharja, jonka pehmeä hierova liike syväpuhdistaa ihon.

TimeWise® Miracle Set
Skinvigorate® Cleansing Brush

Jotta seerumi saa tilaisuuden tehdä taikojaan, se on lisättävä ihonhoitorutiiniin 2 kuukautta ennen hääpäivää.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

Nyt on kauneusboostin aika! Bio-Cellulose Maskimme on Korean-beautyn inspiroima. Jo yhden käyttökerran jälkeen iho näyttää pehmeämmältä ja heleämmältä.

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask

Suuri päivä on täällä ja on aika tehdä häämeikki! Varmista, että meikkilaukussa ovat kaikki Mary Kay -suosikkisi, jotta voit säteillä tähden lailla.
Katso vinkit paletin täyttämiseen täältä.

Perfect Palette®


Tunnetko jonkun, joka on menossa naimisiin?
Pidä mielessä, että Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi voi tarjota myös erilaisia hauskoja teemoja polttareihin. Ota yhteyttä häneen, jotta voitte suunnitella sinulle ja ystävillesi täydellisen päivän!

IHONHOITO- JA MEIKKINEUVONTA

Varaa aika

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin ja varaa inspiraatiopäivä. Voitte silloin suunnitella yhdessä juuri sinulle sopivan hääkonseptin. Tämä on oivallinen tilaisuus käydä läpi koko häämeikki.

Kokeile eri lookeja

Tuntuuko häämeikin päättäminen vaikealta? Kun olette yhdessä Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kanssa valinneet muutaman vaihtoehtoisen lookin suurta päivää varten, sinun kannattaa kokeilla niitä rauhassa löytääksesi sen meikin, jossa tunnet olosi mukavaksi.

BRIDAL LOOKS

Polished
BEAUTY

Kaunis. Klassinen. Unohtumaton. Hienostunut ja tyylikäs häämeikki.


HOW TO
1. vaihe: Mattapintainen ja luonnollinen pohja meikille syntyy helposti TimeWise® Matte 3D Foundationin avulla.
2. vaihe: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Soft Heatheria, Rose Goldia ja Crystallinea kimaltavaksi pohjaksi. Rajaa silmät Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Blackilla.
3. vaihe: Loihdi lopuksi huulet, jotka vievät ajatukset läpikuultaviin ruusun terälehtiin, sipaisemalla niille Mary Kay® Lip Liner Rosea ja Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Mauve Momentia.

VINKKI!
Jos haluat hillitymmän ja hienostuneemman kokonaisilmeen, valitse selkeälinjainen morsiuspuku, jossa ei ole kovin paljon yksityiskohtia.

Petal
PERFECT

Korosta luonnollista kauneuttasi suurena päivänä kauniisti punoittavilla poskilla ja huulilla.


HOW TO
1. vaihe: Mattapintainen ja luonnollinen pohja meikille – löydä oma perfect matchisi TimeWise® Matte 3D Foundationin avulla.
2. vaihe: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Rustica koko yläluomelle. Levitä Gold Statusta silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.
3. vaihe: Rajaa ylä- ja alaripset Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Blackilla.  Sipaise sen jälkeen ripsiin kerros Ultimate® Mascara Blackia
4. vaihe: Muotoile kulmat Mary Kay® Precision Brow Liner Black Brownilla. Saat tuuheammat kulmat käyttämällä Mary Kay® Volumizing Brow Tint Dark Brunettea
5. vaihe: Levitä Chromafusion® Blush Wineberryä poskipäille ja häivytä kohti silmän ulointa kolmannesta.
6. vaihe: Viimeistele look Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Powerful Pinkillä.

VINKKI!
Tähän naiselliseen ilmeeseen sopivat modernit asusteet, kuten moderni helmikaulanauha.

Alluring
ELEGANCE

Tee näyttävä häämeikki, jossa leikittelevät pronssin kimaltavat vivahteet ja dramaattiset huulet.


HOW TO
1. vaihe: Saat täydellisen, mattapintaisen pohjan meikille TimeWise® Matte 3D Foundationin avulla.
2. vaihe: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Rustica koko luomelle kimaltavaksi pohjaksi. Luo syvyyttä levittämällä luomivakoon Hazelnutia. Levitä Crystallinea silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. Häivytä Mahoganya ylä- ja alaripsien tyveen.
3. vaihe: Rajaa ylä- ja alaripset Mary Kay® Eyeliner Blackilla ja häivytä utuisen vaikutelman saamiseksi.
4. vaihe: Sipaise ripsiin kaksi kerrosta Lash Love® Waterproof Mascara Blackia intensiivisen katseen saamiseksi.
5. vaihe: Saat kauniit rusoposket Chromafusion® Blush Shy Blushilla. Viimeistele Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berryllä ja olet valmis ensisuudelmaa varten.

VINKKI!
Valitse morsiuspuku, joka säkenöi ja kimaltaa kilvan meikkisi kanssa. Tämä meikki sopii pukuun, jossa on kimaltavia yksityiskohtia. Viimeistele kokonaisuus kauniilla diadeemilla.

Dazzling
GLAMOUR

Sano ”tahdon” suudelman kestävin huulin ja vangitsevin katsein.


HOW TO
1. vaihe: Luo kauniin hehkuva pohja TimeWise® Luminous 3D Foundationilla.
2. vaihe: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Candlelightia koko yläluomelle. Levitä sitten Dusty Rosea luomivakoon ja Crystallinea kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.
3. vaihe: Rajaa yläripset ja alaripsien uloin osa Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Blackilla. Sipaise sen jälkeen ripsiin kaksi kerrosta Ultimate® Mascara Blackia
4. vaihe: Rajaa huulet Mary Kay® Lip Liner Redillä ja levitä huulipunaksi  Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Red Smolderia.

VINKKI!
Jos haluat varmistaa, että erotut hääpäivänäsi, valitse mekko, jossa on klassinen A-linjainen leikkaus ja kauniisti kimmeltäviä yksityiskohtia.

GIFT GUIDE

Monet haluavat muistaa hääseuruetta juhlapäivänä, mutta miettivät miten. Tässä on vinkkejä lahjoiksi, jotka löytyvät Mary Kay® -valikoimasta.

Bridesmaids

Maid of Honor & Best Man

Mother of the Bride & Mother-in-Law

Bachelorette Party