Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

1,5 g

Kiinnitä huomio silmiin ja anna valta sisäiselle meikkitaitelijallesi! Nestemäinen rajauskynä on helppo käyttää, ja sillä saa täydellisen rajauksen olipa tavoitteena seitinohut viivat tai voimakas kissansilmärajaus.

• Ohut tussipää ei tiputtele väriä eikä tahraa.
• Nopeasti kuivuva koostumus antaa intensiivisen värin, joka saa ripset näyttämään tuuheammilta.
• Seitinohut viiva tai näyttävä musta rajaus.
• Kestävä koostumus pysyy siistinä koko päivän.

27,50 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay® Liquid Eyeliner Penillä on helppo piirtää juuri halutun paksuinen rajaus. Aloita aamulla hienovaraisella ohuella rajauksella ja lisää rajaukseen hetkessä dramatiikkaa illalla. Voimakas väripigmentti ja kestävä koostumus saavat rajauksen pysymään meikinpoistoon saakka. Sopii herkille silmille. Voidaan käyttää piilolinssien kanssa. Testattu silmälääkärien valvonnassa. Tuote on hajusteeton ja kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta.


Käyttö

Mantelinmuotoiset silmät
Jos haluat pyöreämmät silmät, päätä rajaus silmän ulkokulmaan. Jos silmät ovat pienet, tee sisänurkan rajauksesta ohuempi ja paksunna rajausta ulkokulmaa kohti.

Pyöreät silmät
Jätä sisänurkan sisin neljännes rajaamatta ja piirrä ohut rajaus kohti ulkokulmaa. Se kaventaa ja pidentää silmää.

Silmät kaukana toisistaan
Jätä sisin neljännes rajaamatta, niin silmät näyttävät olevan lähempänä toisiaan. Voit myös avata katsetta tekemällä ulkokulman siivestä hieman pidemmän.