Mary Kay Naturally® Nourishing Oil

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil kevyt öljy, joka raikastaa ihoa, tekee siitä silkinsileän ja antaa luonnollista heleyttä. Erittäin monipuolinen öljy sopii kaikille ihoalueille: kasvoille, kynsinauhoihin, kyynärpäihin ja jopa hiusten latvoihin.

• Iho tuntuu kosteutetulta ja hyvinvoivalta.
• Raikastaa ihoa ja antaa luonnollista heleyttä.
• Iho tuntuu silkinsileältä, pehmeältä ja kimmoisalta.
• Imeytyy nopeasti ja tuntuu kevyeltä.

84,20 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil on mieto öljy, jossa on hento vaniljan tuoksu. Raikastaa ja kosteuttaa ihoa sekä antaa heleyttä. Tahmaamatonta öljyä on helppo käyttää, ja se imeytyy nopeasti. Käytön jälkeen iho tuntuu silkinsileältä, pehmeältä ja kimmoisalta.

Tuote sopii myös herkälle iholle ja sisältää muun muassa kasviperäistä skvalaania, oliiviöljyä, seesaminsiemenöljyä ja manteliöljyä, jotka ovat erinomaisia kosteuttajia ja jotka suojaavat ihon suojakerrosta ja ehkäisevät ihon kuivumista. Nourishing Oil sopii kaikille ihoalueille: kasvoille, kynsinauhoihin, kyynärpäihin ja jopa hiusten latvoihin.

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil sisältää 0 % parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita sekä SLS:ää/SLES:ää muiden Mary Kay Naturally® -tuotteiden lailla. Nourishing Oil sisältää 0 % silikonia, mineraaliöljyä, alkoholia ja muuntogeenisiä ainesosia. Ainesosista 100 % on luonnollista alkuperää1.

Mary Kay Naturally® -tuotteiden tunnusmerkkejä ovat laatu ja tehokkaat, luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat2. Lisäksi kaikki Mary Kay Naturally® -tuotesarjan tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikkaa koskevan standardin mukaisesti. Olemme valinneet sarjalle EcoCertin myöntämän COSMOS Natural -sertifioinnin.3

Mary Kay on myös teetättänyt riippumattomia kuluttajatestejä ja kliinisiä kokeita varmistaakseen, että tuotteet ovat mietoja ja herkälle iholle sopivia.

Voit käyttää kaikkia Mary Kay Naturally® -tuotteita yhdessä tai yhdistellä niitä Mary Kayn muihin ihonhoitotuotteisiin ja luoda oman räätälöidyn ihonhoitorutiinisi.

• Dermatologisesti testattu
• Mieto koostumus normaalille ja kuivalle iholle
• Sopii herkälle iholle
• Kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
• Ei tuki ihohuokosia

1)Vähintään 100 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

2)Vähintään 90 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

3)Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Käyttö

• Voit sekoittaa tuotetta Mary Kayn lempikosteusvoiteeseesi tai -foundationiisi.*
• Sopii aamun ja/tai illan ihonhoitorutiiniin.
• Halutessasi voit sekoittaa Mary Kay Naturally® Nourishing Oiliin Mary Kay Naturally® Exfoliating Powderia, jolloin saat ylellisen kuorinnan.

*Öljyä ei suositella sekoitettavaksi aknetuotteisiin tai aurinkosuojatuotteisiin. Voit kuitenkin levittää tuotteita iholle peräkkäin sekoittamatta niitä ensin toisiinsa.