Sen lisäksi, että intohimomme on suoda naisille kautta maailman edellytykset rikkaampaan elämään tarjoamalla upeita tuotteita ja ainutlaatuinen uramahdollisuus, pyrimme myös suojelemaan maapallon rajallisia luonnonvaroja. Mary Kaylla on oma ympäristöohjelma, johon kuuluu muun muassa Pink Doing Green -aloite. Täällä Pohjoismaissa pyrimme jatkuvasti löytämään ratkaisuja ja luovia ideoita, joiden avulla pystymme edistämään ympäristön tilaa.

1 miljoona istutettua puuta
Miljoona puuta on istutettu eri puolilla maailmaa osana Mary Kayn kestävän kehityksen aloitetta.

Kierrätyksen tehostaminen
Mary Kayn maailmanlaajuisessa tuotantolaitoksessa on sitouduttu joka päivä vastuullisiin prosesseihin kierrätysohjelmien avulla.

Täytettävät tuotteet
Mary Kay tarjoaa innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja pakkauksia, joista yksi esimerkki ovat yli 30 vuotta myynnissä olleet täytettävät meikkirasiamme.

Ei jätettä
Mary Kayn Dallasin maailmanlaajuisella tuotantolaitoksella on nollajäteluokitus, ja laitoksen vedenkulutusta on saatu vähennettyä 20 %.

100-prosenttisesti biohajoavat pakkausmateriaalit
Jakelukeskukset Yhdysvalloissa käyttävät 100-prosenttisesti biohajoavia pakkausmateriaaleja (biopeanuts).

100 % uusiutuvaa energiaa
Mary Kayn pääkonttorissa ja maailmanlaajuisessa tuotantolaitoksessa käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa.


Näin vaikutamme Pohjoismaissa!

Paikallinen työ on parasta!

Ostamalla omalla paikkakunnallasi toimivalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta toimit ympäristöystävällisesti. Suosimalla paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä me jokainen voimme tehdä oman osuutemme planeettamme hyväksi. Mitä lähempää ostamme, sitä lyhyemmät tuotteiden kuljetusmatkat ovat

Ympäristöystävällinen auto-ohjelma

Ympäristön huomioiminen on tulevaisuutta! Me Lesley Cosmeticsilla haluamme tietenkin olla mukana matkalla. Vuodesta 2019 saakka yrityksen auto-ohjelmassa pätevöityvät Itsenäiset Ihonhoitokonsultit ovat voineet valita sähköautoja. Nyt ohjelmassa ovat täysin sähkökäyttöiset MINI, Mercedes ja Volvo. Vihreä tie vie kestävään tulevaisuuteen!

Sosiaalinen vastuu

Kun liiketoiminta perustuu Kultaiselle säännölle, on luontevaa keskittyä siihen, mitä voi tehdä muiden hyväksi. Mary Kay Ash painotti hyväntekeväisyystyötä, ja hänestä jokaisen oli autettava kykyjensä mukaan. Vuonna 1996 perustettiin Mary Kay Ash Charitable Foundation (nykyään The Mary Kay Foundation). Säätiö auttaa lähisuhdeväkivallan uhreiksi joutuneita naisia ja tukee syöpätutkimusta.

Lesley Cosmetics AB oli mukana perustamassa Great Andoh International Schoolia, joka on lastenkoti ja vähävaraisten lasten koulu Ghanassa. Yritys tukee myös Syöpäsäätiöitä ja turvakoteja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

VOIMAA AURINGOSTA

Panostamme uusiutuvaan energiaan! Olemme myös hankkineet paljon vaaleanpunaisia latausasemia pysäköintipaikoillamme.

PERINTÖ ELÄÄ

Mary Kay Ashin unelma jatkaa leviämistään ympäri maailman. Koko yrityksen historian ajan johtotähtenä on ollut innovaatio. Mary Kay on aina etulinjassa tarjoamassa naisille sitä, mitä he haluavat: tehokkaasti vaikuttavaa ja tieteellisesti edistynyttä ihonhoitoa, uusinta ja kehittyneintä kosmetiikkaa sekä raikkaita ja unohtumattomia tuoksuja, jotka korostavat ja tuovat esiin jokaisen naisen henkilökohtaisen kauneuden. Arvomaailmansa ja sosiaalisen vastuunkannon ansiosta Mary Kay Inc. näyttää tietä ja tekee maailmasta kauniimman monella tasolla.