Tiesitkö, että vain 20 % ikääntymisen näkyvistä merkeistä johtuu luonnollisesta ikääntymisestä? Loppuihin voit vaikuttaa!
TimeWise® Miracle Set on mullistava ihonhoitosarja, joka on suunniteltu vähentämään näkyvien ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Helppo kolmivaiheinen neljän tuotteen ihonhoitorutiini vahvistaa ihon suojakerrosta yöllä ja päivällä ja vähentää tehokkaasti ikääntymisen näkyviä merkkejä. Jokainen tuote sisältää Mary Kayn ainutlaatuista, patentoitua TimeWise 3D® Complexia, jonka tehoainekset saavat ihon näyttämään nuorekkaalta, heleältä ja parantavat ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Vähemmän erottuvia juonteita ja ryppyjä

Iho oli kiinteämpi

Heleys oli lisääntynyt

Iho oli kosteutetumpi

Parempi ihon pintarakenne

Iho näytti kauttaaltaan paremmalta

*Perustuu yhteen kahdeksasta riippumattomasta kliinisestä tai kolmannen osapuolen tekemästä kuluttajatutkimuksesta, jossa 55–214 naista käytti TimeWise® Miracle Set -tuotetta ohjeiden mukaisesti.

EROTTUVAT TULOKSET

PATENTOITU & TOIMIVA

Tieteellisesti ilmaistuna setti tukee ihon luonnollisia fysiologisia muutoksia: se suojaa ihoa päivällä ja auttaa palauttamaan ja elvyttämään ihoa yöllä.

Mary Kayn kehittämä, patentoitu TimeWise® 3D Complex torjuu varhaisia ikääntymisen merkkejä kolmen tärkeän ihonhoito-ominaisuuden avulla, jotka ovat nuorekkaan ihon kolme perustekijää. Ne ovat: Kapseloitu resveratroli, B3-vitamiini ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi.

Jokainen tuote sisältää TimeWise® 3D Complexia joka ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä iholle tärkeän ABC:n avulla.

Antioxidants

Antioksidantit suojaavat ihoa mm. auringon, saasteiden ja sinisen valon muodostamilta vapailta radikaaleilta.

BRIGHTENING

B-vitamiinilla on kirkastava ja ihonsävyä tasoittava* vaikutus.

COLLAGEN

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi stimuloi ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.

KOLME VAIHETTA, KAKSI KERTAA PÄIVÄSSÄ

Helppo kolmivaiheinen neljän tuotteen ihonhoitorutiini vahvistaa ihon suojakerrosta yöllä ja päivällä ja vähentää tehokkaasti ikääntymisen näkyviä merkkejä.
Lue lisää tuotteista

KÄYTTÖJÄRJESTYS AAMULLA

KÄYTTÖJÄRJESTYS ILLALLA

Maksimoi ihonhoitorutiinisi saman sarjan silmänympärysvoiteella.

TimeWise® Eye Cream