Mary Kay Clinical Solutions® Booster - HA + Ceramide Hydrator

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - HA + Ceramide Hydrator

15 ml

Tuo esiin paras ihosi Mary Kay Clinical Solutionsin® tehokkailla patenttia odottavilla boostereilla, jotka täydentävät ihonhoitorutiinia. Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator on dermatologian innoittama, erittäin tiivistetty boosteri iholle. Tieteellisesti tutkitut ainesosat tarjoavat ylivoimaista kosteutusta.

• Tieteellisesti tutkittu teknologia, joka ehkäisee ihon kuivumista
• Vahvistaa ihon suojakerrosta
• Sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja keramideja

56,51 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Kun ihon kosteustasapaino häiriintyy, iho ei enää tunnu yhtä pehmeältä ja sileältä kuin aiemmin. Juonteet ja rypyt erottuvat selkeämmin ja ihon suojakerroksen toiminta heikkenee, jolloin iho voi tuntua kuivalta. Palauta kolmea tärkeää kosteuttavaa tekijää ja tue ihon suojakerrosta ainutlaatuisella sekoituksella edistyneitä ja kosteuttavia ainesosia, joihin lukeutuvat hyaluronihapon kaksi muotoa, keramidit ja kasviuute.

Hyaluronihapon kaksi muotoa vaikuttavat yhdessä ja sitovat kosteutta ihoon, mikä vähentää ihon kuivumista.
• Matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo tunkeutuu sarveiskerrokseen (ihon ylin kerros) ja kosteuttaa ihoa välittömästi sisältäpäin ja tekee ihosta täyteläisen.
• suurimolekyylipainoinen HA jää ihon pinnalle, jossa se suojaa ja täytelöittää ihoa ulkoapäin.

Keramideja esiintyy ihossa luonnostaan, joten niiden lisääminen ihoon nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Rohtorautayrttiuute: Rohtorautayrttiuute (verbena officinalis) tukee ihon kosteustekijöiden luonnollista tuotantoa. Kosteustekijät sitovat vettä ilmasta ja yhdistävät sen omaan vesipitoisuuteensa. Näin ihon sarveiskerros pysyy kosteutettuna ulkoisista tekijöistä huolimatta.


Käyttö

• Ota puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen 6–8 pisaraa kädelle (mieltymyksesi mukaan). Levitä kasvoille tasaisesti.
• Sopii kaikille, käytetään aamulla ja illalla.
• Voidaan käyttää retinoinnin aikana ja sen jälkeen.
• Voidaan käyttää Mary Kay® Clinical Solutions Booster Ferulic+Niacinamide Brightenerin tai Mary Kay® Clinical Solutions Booster C+ Resveratrol Line-Reducerin
jälkeen.