Mary Kay Clinical Solutions® Boosterit eivät korvaa ihonhoitorutiinia – ne ovat huipputehokkaita täsmätuotteita, jotka tehostavat ihonhoidolla saatavia tuloksia. Seerumeilla saat edistyneitä ihonhoitohyötyjä, mutta boosterit auttavat torjumaan juuri tietynlaisia iho-ongelmia. Sekä seerumit että boosterit ovat olennaisia vaiheita ihonhoitorutiinissa.

Tärkeimmät ainesosat

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer
RYPPYJÄ NÄKYVÄSTI VÄHENTÄVIÄ DERMOKOSMETIIKKA-AINESOSIA

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer vie ryppyjen vähentämisen seuraavalle tasolle. Se sisältää suuren pitoisuuden C-vitamiinia ja resveratrolia. Toistuvat kasvojen ilmeet ja liikkeet, auringolle altistuminen, luonnollinen ikääntyminen ja muut tekijät aiheuttavat ihoon juonteita ja ryppyjä. Tämä täsmäboosteri sisältää tehokasta, ihoa tukevaa C-vitamiinin, resveratrolin ja asetyyliheksapeptidi-8:n sekoitusta.

Tehokkaat ainesosat 

C-vitamiini (askorbiinihappo) – 10 % 

C-vitamiini on antioksidantti, joka tunnetaan kyvystään torjua näkyviä ikääntymisen merkkejä. Suurena pitoisuutena C-vitamiini vaikuttaa ihossa vuorokauden ympäri (kun sitä käytetään ohjeiden mukaan aamuin ja illoin).

 • C-vitamiini tukee ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa, mikä auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä.
 • Tehokkaana antioksidanttina C-vitamiini suojaa* ihoa UV-säteiden ja saasteiden synnyttämiltä vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä.
 • Lisäksi sen on kliinisissä kokeissa osoitettu häivyttävän juonteita ja ryppyjä, jotka ovat aiheutuneet ihon aurinkovaurioista.

Resveratroli– 0,1 %

Resveratroli on C-vitamiinin lailla tehokas antioksidantti, joka torjuu näkyviä ikääntymisen merkkejä ja suojaa lisäksi ihon pintakerrosta.

 • Resveratroli tukee ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa ja auttaa torjumaan kollageenin hajoamista.
 • Se myös suojaa* ihoa aurinkovaurioilta, mikä auttaa vähentämään ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä. 

Asetyyliheksapeptidi-8

Ihoa palauttava asetyyliheksapeptidi-8 auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen muodostumista. 

 • Asetyyliheksapeptidi-8 vähentää signaaleja, jotka ajan mittaan aiheuttavat juonteita ja ryppyjä.

*Perustuu in vitro -kokeisiin


Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator 
KAKSIVAIKUTTEINEN HYALURONIHAPPO TEHOKOSTEUTTAA IHOA

Hoida ihoa tehokosteuttajilla, jotka on yhdistetty samaan ihoa hellivään koostumukseen. Kun ihon kosteustasapaino on häiriintynyt, ihon suojakerros ei toimi kunnolla ja iholle voi ilmaantua juonteita ja ryppyjä helpommin. Tue ihon suojakerrosta.

Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydratorilla, jonka sisältämä ainutlaatuinen sekoitus vaikuttaa kolmeen kriittiseen kosteuttavaan tekijään.

Tehokkaat ainesosat 

Hyaluronihappo (HA) (natriumhyaluronaatti) – 0,25 % 

Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan yli 1 000 kertaa painonsa verran vettä. Se siis pystyy pidättämään vesimolekyylejä, jolloin ihosta tulee täyteläisen ja hyvinvoivan näköinen. 

 • Hyaluronihapon kaksi muotoa vaikuttavat ihoon kahdella tavalla ja vähentävät ihon kuivumista.
  • Molekyylipainoltaan pieni HA tunkeutuu ihon uloimpaan eli sarveiskerrokseen, johon se vie suoraan elintärkeää kosteutta ja tekee ihosta täyteläisen sisältäpäin.
  • Molekyylipainoltaan suuri HA jää ihon pinnalle, jossa se suojaa ja täytelöittää ihoa ulkoapäin.


Keramidi – 0,01 % 

Keramidi on ihon sarveiskerroksen tärkeä rakenneosa ja välttämätön kosteuden säilymiselle ihossa. 

 • Ihoa jäljittelevä keramidi auttaa kosteuttamaan ihoa ja tukee ihon suojakerroksen normaalia toimintaa.

Rohtorautayrttiuute (Verbena officinalis)  (vaikuttaa ihon luonnolliseen kosteustekijään, natural moisturizing factor, NMF) – 1,5 % 

Ihon luonnollinen kosteustekijä (NMF) vaikuttaa ihon kosteutukseen ja suojakerroksen toimintaan – se on siis välttämätön kehon suojaamiseksi ympäristön rasituksilta ja nestehukalta.

 • Valitsemamme kasviuute (Verbena officinalis) tukee ihon luonnollista NMF-tuotantoa. NMF:n rakenneosat sitovat vettä ilmasta ja yhdistävät sen omaan vesipitoisuuteensa. Näin ihon sarveiskerros pysyy kosteutettuna ulkoisista tekijöistä huolimatta.

Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener
B3-VITAMIINIBOOSTERI

Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ja parantamaan epätasaista ihonsävyä. Kolmivaikutteiset ainesosat vaikuttavat näihin tavallisiin ikääntymisen merkkeihin vuorokauden ympäri. Kirkasta ihoasi tällä runsaasti antioksidantteja sisältävällä boosterilla!

Tehokkaat ainesosat 

Ferulihappo – 0,25 % 

Ferulihappo on tehokas antioksidantti. Se suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, jotka aiheuttavat pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatiota). 

 • Ferulihappo auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien muodostumista iholla, mikä pienentää pigmenttimuutosten syntymisen riskiä. 
 • Se tukee myös ihon antioksidanttijärjestelmää*, mikä auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksiä. 
 • Ferulihapolla on ihoa rauhoittava ja pigmenttimuutosten tavallisimpia aiheuttajia torjuva vaikutus. Ihosta tulee tasaisempi ja kirkkaampi.

Niasiiniamidi (B3-vitamiini) – 3 %

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin kahdesta yleisimmästä muodosta toinen. Se on välttämätön ravintoaine ja tunnetaan ihoa kirkastavasta vaikutuksestaan.

 • Niasiiniamidin käytön on osoitettu vähentävän merkittävästi ihon näkyviä pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatiota), sillä se tukee ihon suojakerrosta (ihon ensimmäistä suojausta ulkoisia tekijöitä vastaan).
 • Sillä on myös antioksidanttinen vaikutus, ja ferulihapon tavoin se auttaa torjumaan pigmenttimuutosten tavallisimpia aiheuttajia.

Valkopapu-uute (kasviperäiset aminohapot) – 3 %

Mary Kay on havainnut, että valkopapu-uutteella (englanniksi Navy Beans) on ihoa kirkastava vaikutus, ja on patentoinut tähän löydökseen perustuvan ainesosateknologian. 

 • Uute häivyttää* myös jo syntyneitä pigmenttimuutoksia ja tasoittaa ihonsävyä.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Mary Kay Clinical Solutions® PHA + AHA Resurfacer
TORJUU IHON SAMEUTTA JA EPÄTASAISUUTTA

Iän myötä solujen uusiutuminen hidastuu. Ihosta saattaa tulla samea ja sävyltään epätasainen. Kuorinta eli kuolleiden ihosolujen poistaminen auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja heleyttä. Boosterin kaksi hydroksihappoa silottavat ja palauttavat ihon heleyttä.

Tehokkaat ainesosat 

POLYHYDROKSIHAPPO (PHA)

Toisen sukupolven hydroksihappo. Sen molekyylit ovat suurempia kuin alfahydroksihapon, eli kuoriva vaikutus on pinnallinen mutta tehokas.

 • Polyhydroksihapon määrä on tarkoin mitoitettu iholle jätettäväksi. Auttaa parantamaan ihon heleyttä ja rakennetta poistamalla kuolleita ihosoluja ihon pinnasta ja kiihdyttämällä ihon pintakerroksen kuoriutumista.

ALFAHYDROKSIHAPPO (AHA)

Huomattavasti polyhydroksihappoa pienempi molekyylikoko tarkoittaa, että liuos tunkeutuu syvemmälle ihoon, jolloin kuoriva vaikutuskin on syvempi.

 • Alfahydroksihappo kiihdyttää ihosolujen uusiutumista ja kuoriutumista poistamalla kuolleita ihosoluja useista ihokerroksista.
 • Happo jää iholle, mikä auttaa kohentamaan ihon heleyttä ja rakennetta.

GLYSERIINI

Kosteuttava glyseriini on luonnollinen ainesosa, joka saadaan kasvirasvasta. Glyseriini täydentää loistavasti kuorivia hydroksihappoja.

 • Glyseriini on kosteutta sitova ainesosa, jota käytetään yleisesti sitomaan kosteutta ihon pintakerroksissa.

NÄIN KÄYTÄT BOOSTEREITA


Mary Kay Clinical Solutions®