Helppoa ja hauskaa ihonhoitoa

Kutsu ystävät kylään kokeilemaan Mary Kayn ihonhoitotuotteita. Mary Kay on kansainvälinen kauneusbrändi, jonka pääasiassa naisista koostuvassa verkostossa jokainen harjoittaa omaa, itsenäistä liiketoimintaansa. Yhteistä heille kaikille on se, että he ovat asiantuntijoita esittelemään sekä naisille että miehille, miten helppoa ihosta on pitää huolta ja miten tehdään meikki kuhunkin tilaisuuteen.

Iloista ja ilmaista

lhonhoitotilaisuus ei maksa mitään, ja illan päätteeksi lähdet iho hehkeänä kotiin ja tiedät vähän enemmän ihonhoidosta. Halutessasi voit tilata ihonhoitotuotteita ltsenäiseltä lhonhoitokonsultilta illan aikana. Tai jos vielä jäit pohtimaan tuotteiden tilaamista, tiedät nyt ainakin, mitä oikeanlaiset ihonhoitotuotteet voivat tehdä ihollesi.

VIP-kohtelua

Ihonhoitokonsulttimme ovat ihonhoidon ja kosmetiikan asiantuntijoita. He näkevät, mitä ihosi tarvitsee, ja pääset kokeilemaan omalle ihollesi sopivia tuotteita. He keskittyvät vain sinuun. Ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi ihonhoito ja seuraavassa saat henkilökohtaisen meikin.

Löydä omat suosikkisi

Mary Kayn valikoimaan kuuluu yli 300 ihonhoito-, meikki- ja vartalonhoitotuotetta sekä tuoksuja. Monista niistä tulee uusia suosikkejasi – sen voimme luvata. Tule tutustumaan!