How-To Kosteutus


Näillä ohjeilla ja tuotteilla saat raikkaan ja kosteutetun ihon. 

Tiedät, että ihosi tarvitsee kosteutta ja että kosteutus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Tarvitset kosteuttavia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön ja tehokosteuttajia ihon erityistarpeisiin. 

Go With the Glow

Älä anna kuivan talvisään nujertaa hehkuasi. Luo hehkua sisältäpäin viiden helpon vaiheen avulla. 

  1. Kuori tehokkaasti.Valitse ratkaisuja, jotka kuorivat pois samean ihon ja tuovat esiin alla olevan kuulaan ihon.
  2. Nauti kasvonaamiosta ja nosta ihon kosteuspitoisuutta 24 tunnin* ajaksi tai käytä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia kosteuttamaan tiettyjä ihoalueita. 
  3. Kosteuta kauttaaltaan. Lievitä kasvojen, kyynärpäiden tai kynsinauhojen kuivuutta monikäyttöisellä Mary Kay Naturally® Nourishing Oililla ja Mary Kay Naturally® Moisturizing Stickillä. Öljyä voi jopa käyttää hiusten latvojen hoitamiseen. 
  4. Tehosta ihonsävyäsi. TimeWise® Luminous 3D Foundation antaa iholle valoa heijastavan pinnan ja kosteuttaa ihoa 12 tuntia.
  5. Tee haluamistasi kohdista ihossa mattapintaisia. Pidä kiilto kurissa mukana kulkevalla ratkaisulla. 

*Perustuu kliinisiin mittaustuloksiin. Koskee TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Maskia.

Strategiasi ihonhoitoon


Elämä voi silloin tällöin olla stressaavaa ja itsestään huolehtiminen voi helposti jäädä tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Valmistaudu tuotteilla, jotka auttavat rauhoittumaan ja tuovat kotiin kylpylätunnelmaa. Anna Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Maskin syväpuhdistaa ihohuokoset ja käytä hetki mindfulnessiin: sulje silmät, vedä syvään henkeä ja mieti, mistä olet kiitollinen. Tunne, kuinka päivän stressi valuu ulos kehostasi Mary Kay Naturally® Exfoliation Powderin myötä ja ravitse iho sen jälkeen Mary Kay Naturally® Nourishing Oililla. Pidä itsestäsi tietoisesti huolta ja näytä myös muille, miten he voivat tehdä samoin.

82 %

Naisista sanoi ihon tuntuvan rauhoittuneelta ja välittömästi kosteutetultaTimeWise® Moisture Renewing Gel Maskin käytön jälkeen


Glyseriini

Tehokas kosteudensitoja, joka tietää, miten ihoa kosteutetaan ja joka auttaa parantamaan kosteustasapainoa. Glyseriiniä on Mary Kay® Hydrogel Eye Patcheissa


24 tuntia kosteutusta

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask lisää ihon kosteuspitoisuutta 24 tunnin ajan.*


3 kertaa kosteampi iho

Biofyysiset testit osoittivat, että ihon kosteuspitoisuus kasvoi välittömästi kolminkertaiseksi TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol -yövoiteen käytön jälkeen

Sheavoi

Suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Sheavoi sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon luonnollista kosteussuojaa. Tutustu Satin Body® Silkening Shea LotioniinKaksi kertaa 12 tuntia kosteutusta

Jokainen TimeWise® Miracle Set 3D™ -ihonhoitotuote kosteuttaa ihoa 12 tunnin ajan. Kun tuotteita käytetään yhdessä, ne kosteuttavat vuorokauden ympäri. 

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 ja TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

Opi lisää kosteutuksesta


Älä jätä ihoasi vaille kosteutta ihoa kuivattavien tottumusten tai väärien ihonhoitoneuvojen vuoksi. Lue sen sijaan, mitkä uskomukset ovat vääriä ja miten voit säilyttää ihosi hyvinvoinnin. 

Uskomus: Rasvoittuva iho ei tarvitse kosteuttavia tuotteita.

Totuus: Myös rasvoittuva iho voi kuivua, etenkin jos sitä puhdistetaan liikaa. Suosittelemme kevyesti kosteuttavaa voidetta tai rasvoittuvalle iholle suunniteltua voidetta, kuten Mary Kay® Oil-Free Hydrating Geliä.

Uskomus: Ihon kuivuus helpottaa, jos juo paljon vettä. 

Totuus: Veden juominen on osa terveellistä elämäntapaa, mutta se ei välittömästi vaikuta kuivaan ihoon. Kosteuttavan vaiheen lisääminen ihonhoitorutiiniin sen sijaan voi auttaa.

Tehokkaat tuotteet eivät ole ainoa tapa parantaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Ilmankostuttimen käyttäminen kuivien talvikuukausien aikana ja ilmastoiduissa tiloissa voi auttaa tuomaan helpotusta kuivalle iholle. Vältä peseytymistä liian kuumalla vedellä, jotta ihon kosteus säilyisi. Ota kaikki hyöty irti kosteuttavista tuotteista valmistelemalla iho Skinvigorate™ Sonic Skin Care Systemillä ja säännöllisellä kuorinnalla.

Täydennä varastot. Huolehdi ihostasi

Näitä kosteuttavia tuotteita kannattaa varata varastoon mahdollisimman paljon, jotta ihon pitäminen hyvinvoivana ja kosteutettuna on helppoa.