Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powderin koostumus sisältää epäpuhtauksia poistavia ja pehmentäviä ainesosia, jotka saavat ihon voimaan hyvin ilman, että iho tuntuu voimakkaasti hangatulta. Hellävarainen kuorinta ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja tekee ihosta näkyvästi sileämmän ja pehmeämmän. Exfoliating Powder valmistelee ihon ihonhoitorutiinin seuraavaa vaihetta varten.

• Kuorii hellävaraisesti ja tekee ihosta hyvinvoivan.
• Iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä.
• Iho ei tunnu voimakkaasti hangatulta.
• Tekee ihosta puhtaan ilman kiristävää tunnetta.

54,89 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder on mieto kuorintatuote, jossa on hento vaniljan tuoksu. Se kuorii hellävaraisesti ja saa ihon tuntumaan hyvinvoivalta, pehmeältä ja miellyttävältä ilman, että iho tuntuu voimakkaasti hangatulta.

Tuote sisältää muun muassa hydrattua risiiniöljyä, joka on muovattu pieniksi vahahelmiksi, sekä sitruunahappoa, jolla on kuoriva ja solujen uusiutumista kiihdyttävä vaikutus.

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder sisältää 0 % parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita sekä SLS:ää/SLES:ää muiden Mary Kay Naturally® -tuotteiden lailla. Exfoliating Powder sisältää 0 % pinta-aktiivisia aineita, talkkia, silikonia, mineraaliöljyä, alkoholia ja muuntogeenisiä ainesosia.

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powderin ainesosista 100 % on luonnollista alkuperää1.

Mary Kay Naturally® -tuotteiden tunnusmerkkejä ovat laatu ja tehokkaat, luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat2. Lisäksi kaikki Mary Kay Naturally® -tuotesarjan tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikkaa koskevan standardin mukaisesti. Olemme valinneet sarjalle EcoCertin myöntämän COSMOS Natural -sertifioinnin.3

Mary Kay on myös teetättänyt riippumattomia kuluttajatestejä ja kliinisiä kokeita varmistaakseen, että tuotteet ovat mietoja ja herkälle iholle sopivia.

Voit käyttää kaikkia Mary Kay Naturally® -tuotteita yhdessä tai yhdistellä niitä Mary Kayn muihin ihonhoitotuotteisiin ja luoda oman räätälöidyn ihonhoitorutiinisi.

• Dermatologisesti testattu
• Mieto koostumus normaalille ja kuivalle iholle
• Sopii herkälle iholle
• Kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
• Ei tuki ihohuokosia

1)Vähintään 100 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

2)Vähintään 90 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

3)Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Käyttö

• Ota noin 5 sentin kolikon tai korkeintaan 1 euron kolikon kokoinen määrä jauhetta kämmenelle ja sekoita veteen.
• Hiero kasvoille sormenpäillä hellästi 1–2 minuutin ajan. Vältä herkkää silmänympärysihoa.
• Huuhtele huolellisesti.
• Voidaan käyttää 2–3 kertaa viikossa tai päivittäin tarvittaessa. Älä käytä samana päivänä muiden kuorintatuotteiden tai syväpuhdistavan kasvonaamion kanssa.
• Halutessasi voit sekoittaa Mary Kay Naturally® Exfoliating Powderia Mary Kay Naturally® Purifying Cleanseriin tai Mary Kay Naturally® Purifying Cleanseriin, jolloin saat ylellisen kuorinnan.