TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

48g

Ota kauneusunet, jotka todella tekevät ihmeitä iholle, ja kun heräät, iho on tasasävyisempi ja kiinteämpi ja tuntuu ihanan kimmoisalta ja kosteutetulta.

• Edistää ihon uusiutumista
• Vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä
• Tasoittaa ihonsävyä
• Kiinteyttää kaulan ihoa
• Kosteuttaa jopa 12 tuntia

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Firm® -tuotteista.

85,20 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Retinoli on täydellinen aine ikääntymisen selkeiden merkkien torjumiseen, ja TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol on varsinainen supertuote. Koska retinoli on tuotteessa kapseloituna, se ei menetä tehoaan ulkoisten vaikutusten vuoksi ja vapautuu pieninä annoksina, jotka eivät ärsytä ihoa. Innovatiivinen tuotekoostumus sisältää myös tehokkaita kasviuutteita, jotka antavat iholle kaivattua kosteutta yli 12 tunnin ajan.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol kuuluu mullistavaan TimeWise Repair® -ihonhoitosarjaan. Sarjan viisi tuotetta on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. Koostumus sisältää esimerkiksi tripeptidiä, joka edistää hyaluronihapon tuotantoa. Nuori iho sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo auttaa ihoa palauttamaan nuorekasta kimmoisuutta ja napakkuutta.

Käyttämällä TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol -voidetta yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa selkeiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee, kasvot näyttävät kohotetuilta ja ihon nuorekas täyteläisyys ja kimmoisuus palautuu.


Käyttö

Levitä TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol illalla puhdistuksen ja seerumin jälkeen.