Tutkimys ja kehitys

Tuoteturvallisuus on Mary Kayssa etusijalla. Mary Kay Inc. käyttää vuodessa miljoonia dollareita ja suorittaa yli 500 000 koetta varmistaakseen, että Mary Kay® -tuotteet täyttävät tiukat turvallisuus-, vaikuttavuus- ja laatuvaatimukset. Mary Kayn tutkimus- ja kehitysosasto yhdistää tieteellisen tutkimuksen sekä ymmärryksen asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja kehittää innovatiivisia ja huipputehokkaita tuotteita yli 35 markkina-alueelle ympäri maailman. Mary Kay Inc. valvoo tuotteiden elinkaaren jokaista vaihetta suunnittelusta muotoiluun ja jakeluun, ja jokaisen uuden tuotteen on läpäistävä tiukat tieteelliset tutkimukset ja kuluttajatestit. Mary Kayn tutkijat perehtyvät uusiin ainesosiin ja koostumuksiin, testaavat niiden turvallisuuden, laadun, stabiiliuden, puhtauden ja vaikuttavuuden iholla, selvittävät tuotteiden käyttöominaisuudet ja kuluttajien mielipiteet.

Kliiniset kokeet ja kuluttajatestit

Kliinisten kokeiden ja kuluttajatestien avulla selvitetään Mary Kay® -tuotteiden käyttäjien tarpeet. Kokeilla mitataan tuotteiden turvallisuutta, tehokkuutta ja toimivuutta kuluttajien käytössä. Tulokset auttavat yritystä kehittämään ja muokkaamaan tuotteita.

Kliiniset vaikuttavuustutkimukset

Kliinisissä vaikuttavuustutkimuksissa selvitetään tuoteväitteet tuotteen markkinointia varten. Tuoteväitteet auttavat kuluttajia tuotepäätöksissä ja vertaamaan tuotteiden vaikutuksia. Tällaisia tuoteväitteitä ovat esimerkiksi ”85 prosenttia huomasi ihon rakenteen parantuneen” ja ”73 prosenttia huomasi hienojen juonteiden vähentyneen”. Myös ihotautilääkäreistä koostuva asiantuntijaraati arvioi koehenkilöt ja väitteet.

Kliiniset turvallisuustutkimukset

Kliinisissä turvallisuustutkimuksissa selvitetään kuluttajatesteillä, aiheuttavatko Mary Kay® -tuotteet ihoärsytystä tai allergisia reaktioita. Tutkimuksilla varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja selvitetään, mitä tuotteesta voidaan ilmoittaa käyttäjille. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi ”soveltuu herkälle iholle ja herkille silmille”, ”sopii piilolinssien käyttäjille” ja ”ei tuki ihohuokosia”.

Kuluttajatutkimukset

Mary Kay Inc. kuuntelee naisten tarpeita. Haluamme varmistaa, että Mary Kayn tuotteet täyttävät tai ylittävät käyttäjien odotukset, ja siksi tuhannet naiset eri puolilta maailmaa osallistuvat vuosittain asiantuntijoiden suorittamiin kuluttajatutkimuksiin käyttämällä ja arvioimalla Mary Kay® -tuotteita. Kuluttajakokeet auttavat yritystä ymmärtämään, mitä mieltä käyttäjät ovat tuotteista. Kuluttajatutkimuksia suoritetaan käyttämällä tuotteita kotiympäristössä, järjestämällä kokeita tutkimuskeskuksissa ja järjestämällä kvalitatiivisia ryhmähaastatteluja. Tutkimuksilla selvitetään esimerkiksi, miten uudet tuotteet toimivat nykyisten tuotteiden kanssa, miten kuluttajat käyttävät tiettyä tuotetta, kuinka usein sitä käytetään, mitä tuloksia siltä odotetaan ja miten se voisi olla parempi.

Kehitystiimimme pyrkii hyödyntämään uusimpia tutkimusmenetelmiä ja tekniikoita sekä löytämään jatkuvasti uusia ainesosia, jotka vaikuttavat tehokkaasti esimerkiksi ikääntymisen merkkien tai finnienkin torjunnassa. Uusille keksinnöille suoritetaan lukuisia kokeita, jotta voimme taata tuotteiden tarjoamat tulokset. Nämä avainainesosat tekevät ihonhoitotuotteistamme tehokkaita. Haluamme, että käyttäjät voivat luottaa ihonhoitotuotteiden tutkimukseen ja rakastua tuotteiden tarjoamiin tuloksiin.