Unohda kaikki, mitä luulit tietäneesi paakkuuntuvista huulikiilloista. Tämä huulikiilto levittyy helposti pehmeällä levittimellä, eikä se paakkuunnu tai tahmaa. Mary Kay Unlimited™ Lip Gloss tekee tahmaavista huulikiilloista historiaa. Se edustaa täysin uutta silkinsileiden huulikiiltojen sukupolvea – ja 98 % sitä kokeilleista naisista kertoo olevansa samaa mieltä.1 Ihastut sen kevyeen tuntuun taatusti.

Täydellistä kiiltoa jokaisella kerralla
Jokainen pintavaihtoehdoista – vain kiiltävä, hienovaraisesti kimaltava ja erittäin kimaltava – saa aikaan kauniin kiillon. Valikoimassa on 10 imartelevaa sävyä. Kaupan päälle saat kimmoisat ja kosteutetut huulet.

Ei paakkuunnu eikä tahmaa
Ei enää huuliin kiinni jääviä hiuksia. Mary Kay Unlimited™ Lip Glossin koostumus on silkinpehmeä ja tahmaamaton. Nyt voit käydä tuulta päin itseluottamusta uhkuen.

Kimallusta yhdellä sipaisulla
Kevyt koostumus levittyy helposti pehmeällä levittimellä, joka levittää juuri oikean määrän tuotetta.

Valitse mieluisin pinta


Kestävästä huulikiillosta on saatavilla kolme eri pintaa. Löydät taatusti juuri ihonsävyllesi sopivan sävyn, olitpa sitten vain kiiltävän (cream), hienovaraisesti kimaltavan (pearl) tai erittäin kimaltavan (shimmer) pinnan ystävä. Vertaile sävyjä ja osta tästä!

1Results based on a majority of panelists who agreed with statements in a one-week independent consumer study during which 100 women used Mary Kay® Unlimited Lip Gloss daily.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta