Turvallisuutesi on Mary Kaylle kaikkein tärkeintä, mutta miten May Kay -tuotteista saadaan samaan aikaan sekä turvallisia että vähän ympäristöä kuormittavia? Tässä haastattelussa Dr. Cristi Gomez, Director of Product Safety & Environmental Toxicology, kertoo  yrityksemme turvallisuusvaatimuksista ja millä tavoilla iho pysyy hyvinvoivana.

Miten Mary Kay varmistaa, että myytävät ihonhoitotuotteet ovat turvallisia?

Tutkija- ja toksikologitiimini on mukana tuotteiden koko valmistusprosessissa. Jos emme voi taata yksittäisen ainesosan turvallisuutta, ainesosaa ei oteta käyttöön.

TIESITKÖ, ETTÄ


Suoritamme vuosittain satojatuhansia testejä varmistaaksemme, että tuotteet vastaavat tiukimpia turvallisuus- ja tehokkuusvaatimuksia.

Kehittääkö Mary Kay tuotteita herkälle iholle?

”Kyllä! Etsi tuotteista mainintaa siitä, että tuote sopii herkälle iholle. Näiden tuotteiden on todettu sertifioitujen ihotautilääkärien suorittamissa kliinisissä kokeissa soveltuvan herkälle iholle.”

Ovatko Mary Kayn tuotteet turvallisia piilolinssien käyttäjille ja herkkäsilmäisille?

”Varmistamme, että silmätuotteemme eivät ärsytä silmiä. Silmien ympärille levitettävät tuotteet kehitetään yhdessä silmälääkärien kanssa, jotta voimme arvioida niiden sopivuuden piilolinssien käyttäjille ja kuluttajille, joilla on herkät silmät. Näissä tuotteissa on maininta siitä, että ne on testattu silmälääkärien valvonnassa.”

TIESITKÖ, ETTÄ


Yrityksemme suorittaa vuosittain satojatuhansia testejä varmistaaksemme, että tuotteet vastaavat tiukimpia turvallisuus- ja tehokkuusvaatimuksia.

Ympäristö on minulle tärkeä, kuinka vihreä Mary Kay on?

”Mary Kaylla on maailmanlaajuinen kierrätysohjelma, ja uusi Richard R. Rogers Manufacturing/R&D Center (R3) on nollajätelaitos, jolla on LEED® Silver -sertifiointi.  Lisäksi sekä R3-laitoksessa että Mary Kayn pääkonttorissa käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Täällä on esimerkkejä siitä, miten Mary Kay on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintatapaan.

TIESITKÖ, ETTÄ


 Älä käytä samaa sivellintä huuli- ja silmätuotteille.

Silmiä pitää suojella myös omilta bakteereiltamme. Erillisten meikkisiveltimien käyttäminen auttaa pitämään ihon puhtaana ja kauniina.

 Puhdista siveltimesi säännöllisesti.

Bakteerit voivat alkaa lisääntyä meikkisiveltimissä, jos niitä ei puhdisteta kunnolla. Brush Cleaner on tärkeä tuote hyvän hygienian ylläpitämiseksi.