Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 Set


Mary Kay Research & Development Team on kauneusalan johtava toimija maailmassa yli 57 vuoden ihonhoitokokemuksellaan. Nyt se on yhdessä ihonhoidon huippuasiantuntijoiden kanssa kehittänyt mullistavan sarjan dermokosmetiikkatuotteita, jotka edustavat Mary Kayn suurinta kliinistä saavutusta kautta aikojen. 

Tämä sarja vie ihonhoitovalikoimamme aivan uudelle tasolle!


Tehokkaita tuloksia, miellyttävän tuntuinen iho.


Mary Kay on kehittänyt kahdeksan viikon retinointirutiinin, joka vähentää ihon epämiellyttävää tunnetta, kuten kuivuutta, ihon hilseilyä ja väliaikaista punoitusta, joita voi ilmaantua, kun aletaan käyttää puhdasta 0,5-prosenttista retinolia. Ainutlaatuinen käyttörutiini on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Sen avulla kaikki voivat kokea retinolin selkeät hyödyt ikään, etniseen taustaan tai ihotyyppiin katsomatta.

VIIKKO 1-2:
1 KERTA VIIKOSSA SAMANA VIIKONPÄIVÄNÄ SEKOITETTUNA CALM + RESTORE FACIAL MILKIIN

VIIKKO 3-4:
1 KERTA VIIKOSSA SAMANA VIIKONPÄIVÄNÄ, KÄYTÄ SEN JÄLKEEN CALM + RESTORE FACIAL MILKIÄ

VIIKKO 5-6:
2 KERTAA VIIKOSSA, KÄYTÄ SEN JÄLKEEN CALM + RESTORE FACIAL MILKIÄ TARPEEN MUKAAN

VIIKKO 7-8:
3–5 KERTAA VIIKOSSA, KÄYTÄ SEN JÄLKEEN CALM + RESTORE FACIAL MILKIÄ TARPEEN MUKAAN

Upea iho kahdeksassa viikossa


Clinical Solutions Retinol 0.5 on tehokas tuote, joka on kehitetty torjumaan kaikenlaisia ikääntymisen merkkejä. Hoidon tuloksien pitäisi näkyä 2–4 viikon kuluessa käyttötiheydestä ja retinolin sietokyvystä riippuen. Yksilöllisiä eroja voi esiintyä, koska jokainen iho on erilainen.

*Tulokset perustuvat puolueettomaan 8 viikon kliiniseen tutkimukseen, jossa 22 naista käytti Retinol 0.5 -seerumia joka toinen ilta kahden ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka ilta viikkoina 3-8.


Clinical Solutions ScientistsBe wise while you retinize!


Tiivistettyjä retinolituotteita käytettäessä on tärkeää, että totutat ihon retinoliin vähitellen ennen toistuvaan käyttöön siirtymistä. Tähän sisältyy Mary Kayn kahdeksan viikon retinointiaikataulu, jossa myös suositellaan välttämään tiettyjä tuotteita ja ainesosia. Se auttaa saamaan parhaat mahdolliset tulokset ja tekee käyttökokemuksesta miellyttävän.

Ihonhoitotuotteiden käyttöopas ennen retinointia ja sen jälkeen (pdf)Lataa tuotetietolehtiset:

Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 Set (pdf)