TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

29 ml

Seuraavan sukupolven ratkaisu ikääntymisen merkkien torjuntaan on täällä! TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum on tehokkain ja täsmällisin tähänastisista seerumeistamme. Se on täsmällinen, sillä se suuntaa vaikutuksensa kasvojen kauneuskolmioon ja kääntää sen jälleen kärjelleen. Se on tehokas, sillä se sisältää ainesosia, joiden yhteisvaikutus vahvistaa seerumin kohottavia ominaisuuksia.

• Antaa poskille täyteläisyyttä, kiinteyttää leukalinjaa ja silottaa kaulaa
• Häivyttää juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta
• Pakkauksessa lukittava annostelija ja ikkuna, josta näkee, paljonko tuotetta on jäljellä

109,00 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum kääntää kasvojen kauneuskolmion takaisin kärjelleen. Se palauttaa täyteläisyyttä poskiin, kiinteyttää leukalinjaa ja silottaa kaulaa. Ihon ikääntyminen vaikuttaa juuri näihin alueisiin: posket ohentuvat ja leuan iho veltostuu ja kaulalle muodostuu ryppyjä. Volu-Firm® Advanced Lifting Serum puolustaa ihon nuorekasta ulkonäköä.

Tehokas seerumi sisältää samaa patentoitua Volu-Firm® Complexia, jota on kaikissa muissakin TimeWise Repair® -ihonhoitotuotteissa. Yhdisteen tehoaineet kiihdyttävät ihon uusiutumista.

Uusiutunut seerumi on saanut myös uudistetun tuotepakkauksen. TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum toimitetaan innovatiivisessa pakkauksessa, jossa on lukittava pumppuannostelija. Pumpun muodostama tyhjiö varmistaa, että seerumin jokainen tehotippa tulee käyttöön. Pakkauksessa on ikkuna, josta näkee, kuinka paljon tuotetta on jäljellä ja koska on aika tilata uusi seerumipullo.


Käyttö

Levitä seerumia kasvoille aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen ennen päivä-, yö- tai kosteusvoidetta.

Tee näin:
• Ota seerumia sormenpäihin. Levitä seerumia ensin keskelle kasvoja. Levitä ylös- ja ulospäin rauhallisin liikkein.
• Levitä seerumia myös kaulalle. Aloita alhaalta ja levitä ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein leukaa kohti.