TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30

48g

Nauti kimmoisasta, täyteläisestä ja tasasävyisestä ihosta, joka on saanut suojaa ulkoista ärsytystä vastaan ja tuntuu ihanan kosteutetulta. Voide suojaa myös auringon haitallisilta UV-säteiltä.

• Palauttaa ihon täyteläisyyttä
• Suojaa ihoa ulkoiselta ärsytykseltä
• Palauttaa tasaisen ihonsävyn
• Suojaa UV-säteiltä
• Kosteuttaa jopa 12 tuntia

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Firm® -tuotteista.

83,30 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Juonteita ja ryppyjä aiheuttaviin ja ihon joustavuuteen vaikuttaviin vaurioihin on mahdollista vaikuttaa. Ratkaisu on TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30. Päivävoiteen koostumus on hoitava ja vahvistava, ja voide ehkäisee ja hälventää selkeitä ikääntymisen merkkejä.

Aurinko on yksi pahimmista ihoa ennenaikaisesti ikäännyttävistä tekijöistä. Aurinkosuojakertoimen käyttäminen osana päivittäistä ihonhoitorutiinia on hyvä tapa suojautua auringon haitoilta. TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 antaa luotettavan suojan UV-säteiltä. Miellyttävältä tuntuva voide rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta ärsytyksiltä.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 kuuluu mullistavaan TimeWise Repair® -ihonhoitosarjaan. Sarjan viisi tuotetta on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. Koostumus sisältää esimerkiksi tripeptidiä, joka edistää hyaluronihapon tuotantoa. Nuori iho sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo auttaa ihoa palauttamaan nuorekasta kimmoisuutta ja napakkuutta.

Käyttämällä TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 -voidetta yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa selkeiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee, kasvot näyttävät kohotetuilta ja ihon nuorekas täyteläisyys ja kimmoisuus palautuu.


Käyttö

Levitä TimeWise Repair® Volu-Firm™ Day Cream SPF 30 aamulla puhdistuksen ja seerumin jälkeen.