Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

114 g

Aktiivihiilinaamio syväpuhdistaa ihohuokoset. Bentoniitti- ja valkosavi parantavat naamion epäpuhtauksia sitovaa vaikutusta. Sisältää myös kuusamaa ja tarhapapua, jotka torjuvat tummia läiskiä ja värjäytymiä.

- Aktiivihiili syväpuhdistaa.
- Sitoo liiallista talia ja vähentää kiiltoa.
- Antaa kauniin mattapinnan.
- Sisältää mineraalisavia.
- Kuusama ja tarhapapu hillitsevät näppylöiden punoitusta.
- Häivyttää ihohuokosten erottuvuutta.

Lue lisää Clear Proof® -sarjasta.

46,50 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Kolmivaikutteinen naamio syväpuhdistaa ihoa, poistaa kiiltoa ja sen tehokas koostumus sisältää kasviuutteita, jotka häivyttävät ihon värjäytymiä. Aktiivihiili on tehokas ainesosa, joka sitoo epäpuhtauksia jopa kaksi kertaa painonsa verran. Naamio suorastaan imee liiallisen talin ihosta tehden ihosta pehmeän ja mattapintaisen.

Yleistä tietoa Clear Proof® -sarjasta
Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista. Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista.* Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja kirkkaalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta.
Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.
Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.
Sarja on täydellinen yhdistelmä tuotteita, jotka auttavat saamaan kauniin ihon.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Levitä tasainen kerros Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Maskia puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna naamion vaikuttaa 10–20 minuuttia. Käytä 2–3 kertaa viikossa kasvoilla kauttaaltaan tai T-alueella.

Clear Proof® -tuotteiden käyttöjärjestys:
Aloita puhdistamalla iho Clarifying Cleanserilla. Levitä sen jälkeen kasvoille Pore-Purifying Serumia ja tarvittaessa Spot Solutionia. Levitä kasvoille lopuksi Oil-Free Moisturizeria. Käytä Deep-Cleansing Charcoal Maskia 2–3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle.