Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milk

Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milk

Facial Milkin on kliinisesti todistettu rauhoittavan ärtynyttä ihoa* ja antavan iholle välitöntä kosteutusta. Sisältää neljää kasviöljyä, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Sopii kevyesti kosteuttavaksi tuotteeksi ja osaksi Mary Kayn retinointirutiinia, jolloin sitä käytetään yhdessä Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 -seerumin kanssa.

• Rauhoittaa ärtynyttä ihoa*
• Kosteuttaa välittömästi*

*Tulokset perustuvat kahteen puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen, joissa naiset käyttivät Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkiä.

76,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milk sisältää kasviöljyjä (kookos, jojoba, saflori ja oliivi) – tehoruiske hyvää tekeviä rasvahappoja, jotka ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Glyseriini ja sokeriruo’osta saatava skvalaani torjuvat tunnetusti kosteuden haihtumista. Tämä on hyvä ominaisuus retinoinnin aikana, jolloin iho voi tuntua kuivemmalta.

Mary Kay Clinical Solutions® Calm Restore Facial Milk on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan retinolilla käsiteltyä ihoa, mutta se sopii myös rauhoittavaksi facial milkiksi, jonka kevyeen ja hyvää tekeviä ainesosia sisältävään koostumukseen monet käyttäjät varmasti ihastuvat.


Käyttö

Ravista pulloa ja levitä kasvoille aamulla ja illalla ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein ennen kosteusvoidetta. Lisää päivän aikana tarpeen mukaan rauhoittamaan ihoa (voidaan levittää meikin päälle!). Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkiä voidaan käyttää sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla.

Mary Kay suosittelee Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 Setiä ja puhdasta retinolia* ensi kertaa käyttäville hellävaraisen retinointirutiinin noudattamista. Lue lisää täältä ja kysy lisätietoja Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi.

*Jos TimeWise Repair® -tuotteet ovat ainoa retinolin lähteesi, Mary Kay suosittelee retinointirutiinia, jolla iho totutetaan Clinical Solutions® Retinol 0.5 -seerumin sisältämään suureen retinolipitoisuuteen.