TimeWise® Daytime Defender SPF 30

TimeWise® Daytime Defender SPF 30

29ml

Suojaa aurinkosuojakertoimella 30, vahvistaa ihon suojakerrosta, vähentää juonteiden näkyvyyttä ja parantaa ihon yleistä ulkonäköä. Daytime Defender on antioksidanttipitoinen ja kosteuttava. Sillä on tasoittava vaikutus ja se tekee ihosta pehmeän, raikkaan ja heleän.

• Aurinkosuojakerroin 30 auttaa viivästyttämään ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä
• Kiinteyttää ihoa
• Parantaa ihon yleistä ulkonäköä ja vaikuttaa tasoittavasti
• Sisältää kaktusviikunauutetta, joka auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta
• Sopii kaikille ihotyypeille

61,91 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Daytime Defender SPF 30 sisältää UVA- ja UVB-suojan, joka viivästyttää näkyvien ikääntymisen merkkien muodostumista. Aurinkosuojakerroin 30 suojaa 97 prosentilta auringon haitallisista säteistä ja voi suojata ihoa auringon UVB-säteiltä 30 kertaa paremmin ihon normaaliin suojaan verrattuna. Tuote tasoittaa ihonsävyä ja vähentää juonteita. Mary Kayn kehittämä, patentoitu TimeWise® 3D Complex torjuu varhaisia ikääntymisen merkkejä kolmen tärkeän ihonhoito-ominaisuuden avulla, jotka ovat nuorekkaan ihon kolme perustekijää. Ne ovat: Kapseloitu resveratroli, B3-vitamiini ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi.


Käyttö

Levitä tuotetta ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti.

Kun käytät TimeWise® Daytime Defenderiä yhdessä TimeWise® Antioxidant Moisturizerin kanssa, Daytime Defender tulee aina viimeiseksi.