TimeWise® Eye Cream

TimeWise® Eye Cream

14g

Maksimoi ihonhoitorutiinisi saman sarjan silmänympärysvoiteella. TimeWise® Eye Cream on erityisesti kehitetty herkälle silmänympärysalueelle. Se auttaa torjumaan useita ikääntymisen merkkejä, kuten väsynyttä ilmettä, juonteita ja turvonneita silmänalusia. Tuote kirkastaa tummia silmänalusia.

• Hoitaa herkkää silmänympärysihoa
• Sopii hyvin yhteen TimeWise® Miracle Setin kanssa
• Auttaa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä
• Sisältää leväuutetta, joka torjuu tummia silmänalusia ja silmänalusturvotusta
• Imeytyy nopeasti eikä vaadi pitkää odottelua ennen meikin levittämistä

56,92 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Herkästä silmänympärysihosta on tärkeää pitää huolta. TimeWise® Eye Cream on kehitetty juuri tämän alueen erityistarpeisiin. Silmänympärysvoide heleyttää silmänympärysihoa ja ylläpitää kosteustasapainoa 12 tuntia.* Se sisältää myös leväuutetta, joka torjuu tummia silmänalusia ja silmäpusseja.** Silmänympärysalue näyttää virkeämmältä ja ilme levänneemmältä.

Mary Kayn patentoitu TimeWise® 3D Complex torjuu varhaisia ikääntymisen merkkejä kolmen tärkeän ihonhoito-ominaisuuden avulla, jotka ovat nuorekkaan ihon kolme perustekijää. Ne ovat: Kapseloitu resveratroli, B3-vitamiini ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi.

*Perustuu yhteen kahdeksasta riippumattomasta kliinisestä tai kolmannen osapuolen tekemästä kuluttajatutkimuksesta, jossa 55–214 naista käytti TimeWise® Miracle Set -tuotetta ohjeiden mukaisesti.
**Perustuu puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen, jossa 30 naista käytti tuotetta 12 tunnin ajan.


Käyttö

Taputtele voidetta hellävaraisesti nimettömällä silmänympärysiholle. Levitä silmien alle ja ylle kulmaluulle saakka.