TimeWise Replenishing Serum C+E®

TimeWise Replenishing Serum C+E®

44 ml

C- ja E-vitamiini tekevät erikseen ihmeitä iholle, ja yhdessä ne saavat aikaan jotain aivan erikoislaatuista. Tämä tehokas seerumi sisältää C-vitamiinia kolmesta lähteestä ja runsaasti antioksidantteja. Se tekee ihosta hyvinvoivan ja kiinteämmän, antaa iholle raikasta heleyttä ja häivyttää ryppyjä. Seerumi auttaa suojaamaan ihoa muun muassa saasteilta ja otsonilta, jotka heikentävät ihon hyvinvointia. Käytä päivittäin saadaksesi kiinteämmän, hyvinvoivan ja heleän ihon.

· Kiinteyttää ja heleyttää ihoa vain neljässä viikossa.
· Suojaa ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta ilmansaasteilta
· Häivyttää hienojen juonteiden erottuvuutta

94,20 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Etsiessäsi antioksidantteja, jotka torjuvat vapaita radikaaleja, olet saattanut pohtia, miksi iho tarvitsee C-vitamiinia tai mitä merkitystä E-vitamiinilla on. Tietyt antioksidanttien yhdistelmät tuottavat ylivoimaisia tuloksia verrattuna näiden antioksidanttien käyttöön yksinään. Vastaus: Tämä loistava, heleyttävä yhdistelmä. Kun E-vitamiini torjuu haitallisia vapaita radikaaleja, se hajoaa. Kun se yhdistetään C-vitamiiniin, sen suojaava teho palautuu. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja torjuu pigmenttiläikkiä ja ihonsävyn epätasaisuuksia. Eikä tässä vielä kaikki: C-vitamiini on välttämätöntä kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihdyttämisen kannalta. Nämä kaksi ihon rakennusainetta kiinteyttävät ihoa. Koostumus sisältää C-vitamiinia kolmesta lähteestä ja auttaa tehokkaasti torjumaan ikääntymisen vaikutuksia.

Avainainesosat
Kolme C-vitamiinin lähdettä, jotka kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa

Puhdas C-vitamiini (askorbiinihappo) edistää ihon luonnollista korjautumisprosessia. E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka yhdessä C-vitamiinin kanssa suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Amla-marjan uute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja tukevat sen luonnollista kollageenintuotantoa.* Amla-marja on ravinteikas supermarja, joka sisältää polyfenoleja, kivennäisaineita ja vitamiineja.

C-vitamiinijohdannainen Alun perin vesiliukoinen C-vitamiini on tässä muutettu rasvaliukoiseksi, jolloin se imeytyy helpommin ihoon.

· Sopii kaikille ihotyypeille
· Hellävarainen koostumus
· Dermatologisesti testattu
· Testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
· Ei tuki ihohuokosia
· Sopii herkälle iholle


Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: Iho näyttää välittömästi kirkkaammalta.

Viikon jälkeen: Iho tuntuu kiinteämmältä sekä tuntuu ja näyttää pehmeämmältä.

Kun tuotetta on käytetty kolme viikkoa kaksi kertaa päivässä:

Iho näyttää hyvinvoivalta.

Iho näyttää nuorekkaammalta, ja hienot juonteet ja rypyt erottuvat vähemmän.

Iho näyttää kimmoisammalta ja tuntuu kiinteämmältä.


*Tulokset perustuvat in vitro -kokeisiin.Käyttö

Käytä seerumia sen verran, että annosikkunan osoitin siirtyy yhden pykälän vuorokaudessa. Se tarkoittaa yhtä pumpun painallusta aamulla ja yhtä illalla.

Levitä seerumia kasvoille tasaisesti, ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

Kaksi kertaa päivässä käytettynä seerumi riittää kuudeksi viikoksi.