Mary Kay® Micellar Water

Mary Kay® Micellar Water

147 ml

Monikäyttöinen, tehokkaasti puhdistava ja kosteuttava misellivesi, joka tekee ihosta raikkaan tuntuisen myös ilman vettä. Siksi misellivesi onkin täydellinen nopeaan puhdistukseen stressaavina aamuina, tien päällä, treenien jälkeen tai pitkän päivän päätteeksi.

• Vetää puoleensa ihon pinnan epäpuhtauksia
• Irrottaa meikin
• Puhdistaa ihon hellävaraisesti
• Kosteuttaa ihoa
• Kasvoja ei tarvitse huuhdella käytön jälkeen!

35,60 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Pyyhkäise kaikki meikki pois helposti ihoa ärsyttämättä tai kuivattamatta! Misellivesi on noussut esimerkiksi mallien lempipuhdistustuotteeksi, koska se poistaa meikin tehokkaasti mutta on samalla iholle hellävarainen.

Tuote irrottaa hellävaraisesti meikin, liiallisen talin ja muun lian, joka tarttuu ihon pintaan päivän aikana. Koostumus on mieto, joten kasvoja ei tarvitse huuhdella käytön jälkeen.

Micellar Water on valmistettu puhdistetusta vedestä ja pienistä pitoisuuksista pinta-aktiivisia aineita. Nämä pinta-aktiiviset aineet muodostavat yhdessä pieniä pallomaisia molekyylejä eli misellejä. Ne toimivat magneetin tavoin ja vetävät puoleensa iholla olevaa likaa ja epäpuhtauksia. Micellar Water puhdistaa ihon nopeasti ja tehokkaasti yksinäänkin mutta sitä voi käyttää myös ennen Mary Kay® -puhdistustuotetta omalle iholle mukautettua tuplapuhdistusta varten.


Käyttö

Ota Mary Kay® Micellar Wateria vanutyynylle ja pyyhi kasvot kauttaaltaan hellästi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Ihoa ei tarvitse hangata eikä kasvoja tarvitse huuhdella käytön jälkeen.

Tuplapuhdistus:
Luo omalle ihollesi mukautettu tuplapuhdistus: ota Micellar Water pariksi käyttämällesi Mary Kay® -puhdistustuotteelle.

1. VAIHE: Micellar Water irrottaa hellävaraisesti meikin, liiallisen talin ja muun lian, joka tarttuu ihon pintaan päivän aikana.

2. VAIHE: Käytä oman ihosi tarpeisiin sopivaa Mary Kay® -puhdistustuotetta. Huuhtele iho lopuksi.

Ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena pyyhi iho Mary Kay® -kasvovedelläsi. Jatka sen jälkeen ihonhoitorutiinisi muilla tuotteilla.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.