10-109685

Thinking of You® Eau de Parfum

29 ml

Ota rakkaasi huomioon ja tee tuokiosta rakas muisto tuoksulla, joka on täydellinen lahja! Pullon korkissa roikkuu kaunis riipus, ja kartonkipakkaus taittuu kortiksi, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin vastaanottajalle.

• Ensituoksuna valkoinen persikka ja luumu
• Sydäntuoksuna kuusama ja kielo
• Pohjatuoksuna vanilja ja patsuli

45,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Onko eloasi kultaamassa erityinen henkilö, johon voit aina luottaa – paras ystävä, äiti tai sisar? Osoita arvostuksesi ihanalla Thinking of You® Eau de Parfumilla, joka on niin paljon enemmän kuin vain tuoksu. Tämä kevyt, lämmin ja hedelmäinen tuoksu on ihana elämys ja samalla huomaavainen lahja, jota arvostetaan. Pulloa koristaa riipus, jonka voi ripustaa kaulaketjuun tai rannekoruun. Pakkauksesta saa taiteltua koristeellisen kortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin vastaanottajalle.

Thinking of You® Eau de Parfumin tuoksumaailma: Ensituoksuna valloittavat mandariini, valkoinen persikka ja luumu. Sydäntuoksuna ovat jasmiini, kuusama ja kielo. Pohjatuoksun rakentavat tonkapapu, vanilja, patsuli ja myski.

Tuoksun ainesosien yhdistelmä määrittelee kokonaistuoksun lisäksi sen, kuinka kauan tuoksu viipyy iholla. Eri ainesosat tuoksuvat iholla eri vaiheissa. Tuoksussa on kolme päävaihetta:
• Ensituoksu on tuoksun ensivaikutelma. Se esittelee tuoksun ja kestää iholla noin 15 minuuttia.
• Sydäntuoksu nousee esiin pari minuuttia tuoksun suihkauttamisen jälkeen. Se viipyilee iholla koko tuoksun ajan.
• Pohjatuoksu on tuoksun pysyvä luonne ja täysipainoinen vaikutelma. Se kestää iholla tunteja.


Käyttö

• Thinking of You® Eau de Parfum pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sitä suihkautetaan esimerkiksi ranteeseen, polvitaipeeseen ja korvan taakse. Näissä kohdissa pulssi on lähellä ihon pintaa, ja lämpimällä iholla tuoksu kehittyy nopeammin.
• Tuoksu haihtuu hieman, joten suihkauta sitä lisää muutaman tunnin kuluttua, jos haluat tuoksun kestävän koko päivän.