1. VAIHE: Levitä väri huuliin niiden luonnollista muotoa seuraten. Anna värin imeytyä täysin.

2. VAIHE: Levitä värin päälle runsaasti kiinnityslakkaa. Kiinnityslakkaa voi lisätä päivän mittaan, jos huulet tuntuvat kuivilta tai haluat lisää kiiltoa.

POISTO: Levitä poistoainetta huulille kauttaaltaan. Aktivoi neste hieromalla sitä huuliin sormenpäällä. Pyyhi ja toista tarvittaessa, kunnes väri on irronnut.

Get the look

SILMÄT: Levitä Rusticia ja Gold Statusta luomelle kauttaaltaan. Levitä sen jälkeen Mossia silmän ulkokulmaan, luomivakoon ja alaluomen uloimpaan kolmannekseen.

HIGHLIGHTER: Levitä Crystallinea korostussävyksi kulmaluulle.

Get the look

EXTREME EYELINER: Luo silmien ympärille rajausta tehostava sädekehä Dusty Rosella ja Golden Mauvella. Korosta kulmaluuta Crystallinella. Piirrä siiven rajat Liquid Eyeliner Penillä ja levitä väriksi Onyxia All-over Eye Shadow Brushilla. Suihkuta siveltimeen Finishing Sprayta ennen kuin levität luomivärin.

HUULET: Vaaleanpunainen huulipuna on ajaton ja sopii kaikille. Tummalla iholla vaaleanpunaisuutta voi korostaa pohjustamalla huulet kauttaaltaan Lip Liner Medium Nudella. Levitä huulipunaksi Raspberry Ice ja lisää kiiltoa Pink Lusterilla.

Get the look

SILMÄT: Levitä Soft Heatheria koko silmäluomelle. Levitä Sweet Plumia silmän uloimpaan kolmannekseen ja alaripsien tyveen. Sipaise Merlotia luomivakoon tuomaan dramaattista syvyyttä. Levitä Crystallinea silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.

HUULET: Saat näyttävät huulet levittämällä Lip Liner Berryä kaikkialle huuliin. Levitä huulipunaksi Crushed Berryä, paina huulet paperiin ja levitä toinen kerros. Haluatko luonnollisemman huulimeikin? Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco vinkkaa käyttämään nudesävyistä Lip Lineria.

PÄIVÄN AIKANA: Viimeistele suihkuttamalla kasvoille Finishing Sprayta, joka kiinnittää meikin. Suihkauta ranteeseen ja korvan taakse Love Fearlessly® Eau de Parfumia.

Get the look

Sari Kaplas-Rossi

Sari Kaplas-Rossi

Senior Consultant

45100 Kouvola

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: sarirossi@hotmail.com