Löydä maailma täynnä toinen toistaan upeampia sävyjä. Sekoita eri luomivärisävyistä persoonallinen värien ilotulitus silmämeikkiisi. 

SILMÄT: Valitse kaksi siniseen tai vihreään taittavaa luomivärisävyä. Levitä ja häivytä koko silmäluomelle ja alaripsien tyveen, niin saat persoonallisen ilmeen. Levitä sen jälkeen neutraalia ja kimaltavaa sävyä korostussävyksi silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. 

KULMAT: Korosta ja muotoile kulmat Precision Brow Liner Black Brownilla ja levitä kulmiin sen jälkeen Volumizing Brow Tint Brunettea antamaan volyymia. 

HUULET: Saat kesäiset huulet tekemällä huulimeikin Semi-Shine Lipstick Sunset Peachillä ja Lip Gloss Copper Auralla. 


Luonnollinen meikki on oivallinen pohja, johon voit helposti yhdistää värikkäät ja erottuvat huulet! 

HUULET: Levitä Lip Gloss Sheer Illusionia, niin saat luonnollisen ilmeen. 

POSKET: Levitä Highlighter Honey Glow’ta ohimoilta alas leukaluuta kohden. Lisää sen jälkeen päälle kevyt sipaisu Glazed-sävyä, niin saat kauniin vaihtelevan highlighter-vaikutelman. 

SILMÄT: Levitä Granite-sävyä pohjaksi koko silmäluomelle ja lisää sen jälkeen Rose Goldia luomivakoon. Levitä lopuksi Crystallinea silmän sisänurkkaan ja alaripsien tyveen avartamaan katsetta. 

PÄIVITÄ LOOKISI 1 MINUUTISSA!
Ota lookiisi Lip Glossin tilalle Gel Semi-Shine tai Gel Semi-Matte Lipstick, niin arkimeikistä tulee hetkessä juhlava!
Red Smolder
Red Stiletto

Punahuulet korostavat lumoavia, kultaa kimaltelevia silmiä. Kokeile tätä kaunista lookia, jonka on luonut Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco.

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Rusticia koko yläluomelle pohjasävyksi. Häivytä sen jälkeen Gold Status -sävyllä, kunnes saat haluamasi värin syvyyden. Lisää sävyä myös alaripsien tyveen antamaan ilmeelle kullankimallusta.

POSKET: Sipaise Contouria viivaksi leukaluun alle, pitkin leukalinjaa ja ohimoille. Levitä sitten Highlighteria ohimoilta alas leukaluuta kohden. Levitä poskipunaa poskipäille.

HUULET: Levitä Lip Lacquer Cherrya kauniin punaiseksi huulimeikiksi. Sävy kestää jopa 8 tuntia! 

Tee luonnollisen raikas meikki kosteuttavien, pehmentävien ja heleyttävien vaiheiden avulla. 

VALMISTELE: Virkistä kasvoja ihanalla hieronnalla! Käytä hierontaan Nourishing Oilia yhdessä Skinvigorate Sonic® Facial Massage Headin* kanssa. Se virkistää ihoa ja saa sen tuntumaan silkinsileältä ja hehkumaan luonnollista kuulautta. 

POHJA: Levitä heleyttävää ja kosteuttavaa Luminous 3D Foundationia sävyssä, joka sointuu omaan ihonsävyysi. Sipaise Contouria viivaksi leukaluun alle, pitkin leukalinjaa ja ohimoille. Levitä sitten Highlighteria ohimoilta alas leukaluuta kohden. Levitä poskipunaa poskipäille.

HUULET: Levitä huuliin Lip Gloss Sheer Illusionia antamaan häivähdys kimalletta. 

*Skinvigorate Sonic® Skin Care System myydään erikseen