Luo raikas kesälook käden käänteessä. Pohjusta meikki hyvällä pohjalla, korosta contouringilla ja kehystä kauniilla kulmilla.

POHJA: Kun käytössäsi on Mary Kay® Foundation Primer SPF 15, voit unohtaa kännykkäkameran suodattimet! Pohjustusvoide foundationin alla tekee ihosta sileän ja tasaisen ja lisää foundationin kestävyyttä. Levitä primerin jälkeen TimeWise® Luminous 3D Foundation.

HUULET: Saat kauniit, muotoillut ja luonnollisen sävyiset huulet uudella Limited Edition Mary Kay® Lip Kit Nudella – setti sisältää lip linerin ja huulipunan.

KULMAT: Korosta ja muotoile kulmat Precision Brow Liner Black Brownilla ja levitä kulmiin sen jälkeen Volumizing Brow Tint Brunettea antamaan lisää väriä ja volyymia. Korosta kulmaluuta levittämällä sille hieman concealeria Cream Color Brushilla.

Ruusuisen keveät sävyt vievät ajatukset kauniiseen auringonlaskuun leutona kesäiltana.

POHJA: Pohjusta iho vaaleanpunaisella savinaamiolla, joka antaa väsähtäneelle iholle uutta eloa ja kaunista hehkua. Parhaan tuloksen saat käyttämällä silikonisivellintä. Levitä CC Creamia ja Perfecting Concealeria pohjaksi.

POSKET: Muotoile kasvot ja lisää ruusuista hehkua levittämällä Chromafusion® Blush Rouge Rosea poskien korkeimpaan kohtaan. Viimeistele taputtelemalla hieman Nourishing Oilia poskipäille antamaan kaunista kimallusta.

SILMÄT: Sipaise Rose Goldia koko silmäluomelle ja alaripsien tyveen. Viimeistele kerroksella ripsiväriä.

HUULET: Saat kauniisti hohtavat huulet lip glossin sävyllä Pink Ballerina.

Muuta yksi tämän kauden trendikkäimmistä catwalk-lookeista oman makusi mukaiseksi. Taiteellisen vision ja värikylläisten sävyjen avulla loihdit helposti meikin, joka korostaa arkimeikkiäsi hillityn tyylikkäästi.

SILMÄT: Levitä Crystallinea pohjaksi koko silmäluomelle ja Emerald Noiria luomivakoon, niin saat persoonallisen ilmeen. Levitä Gold Statusta korostussävyksi silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.

CONTOUR: Sipaise Contouria viivaksi leukaluun alle, pitkin leukalinjaa ja ohimoille. Levitä sitten Highlighteria ohimoilta alas leukaluuta kohden. Levitä poskipunaa poskipäille.

HUULET: Levitä lip liner ja punaa huulet Gel Semi-Shine Lipstick Rosewoodilla. Viimeistele sipaisemalla huuliin kerros Lip Gloss Soft Nudea, niin saat kauniin kiillon.