TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream

Tämä kosteuttava yövoide vaikuttaa, kun iholla on parhaiten aikaa koota voimia. Antioksidantit vaikuttavat yön aikana, ja iho näyttää aamulla levänneeltä ja heleältä.

• Sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia
• Häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta
• Saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja nuorekkaan heleältä
• Kosteuttaa ihoa 12 tuntia

0,00 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream on tehokkaasti kosteuttava yövoide, joka saa ihon tuntumaan pehmeältä ja sileältä ja näyttämään heleältä. Yövoide vaikuttaa, kun iholla on aikaa koota voimia. Kosteuttaa ihoa 24 tuntia TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 -voiteen kanssa käytettynä.

Tuote on osa neljän tuotteen TimeWise® Miracle Set 3D™ -settiä. Yhdessä käytettynä tuotteet maksimoivat toistensa vaikutukset ja auttavat ehkäisemään tekijöitä, jotka ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Setti suojaa (defends) ihoa, viivästyttää (delays) ikääntymisen merkkejä ja antaa tuloksia (delivers). Se sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia, joka auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta pidempään. Käyttämällä TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Creamia yhdessä setin muiden tuotteiden kanssa autat ihoa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Age Minimize 3D™ Complex sisältää kolmea ainesosaa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.
Kapseloitu resveratroli: Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä* ja tukee ihon kollageenia.*
B3-vitamiini: Tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi: Tukee ihon kollageenia ja elastiinia*, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.
Tuote sisältää myös japaninaprikoosiuutetta, joka on tehokas antioksidantti, joka antaa lisäsuojaa vapaita radikaaleja vastaan. Lisäksi se tukee ihon kollageenia* ja häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta.

Tuote on kliinisesti testattu ihotautilääkärien valvonnassa ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Tuote on hajusteeton, ei tuki ihohuokosia ja sopii herkälle iholle.

Saatavana normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

*Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen.