Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer

Tieteellisellä yhteistyöllä tuotteita, joita naiset todella haluavat
Yhteistyössä hyvistä yksittäisistä ideoista hioutuu erinomainen kokonaisuus. Kehitystiimimme hakee inspiraatiota mm. seuraamalla muiden alojen kehitystä, jotta voimme siirtää niiden kehityssuuntauksia kauneusteollisuuteen. Sijoitamme paljon tekniseen ja kuluttajatutkimukseen ja sovellamme teknologian viimeisimpiä saavutuksia tarjotaksemme vastustamattomia tuotteita. Yhteistyössä pakkaus- ja toimintotiimien kanssa varmistamme laadukkaat kehitys- ja valmistusprosessit. Haluamme tuoda markkinoille tehokkaita tuotteita, joita naiset todella haluavat, ja tarjota siten myyjäkunnallemme mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen.

Terry Jacks, Vice President, Product Development

Senttilitroista tuhansiin litroihin
Yritykset keskittyvät usein joko tuotteiden suunnitteluun tai valmistukseen. Me olemme erikoistuneet molempiin. Sijoitamme yli 100 miljoonaa dollaria uuteen kehitys- ja valmistuslaitokseen. Tuotteitamme ei valmisteta yksinomaan Dallasissa Teksasissa, vaan samoja tuotteita valmistetaan monissa laitoksissa eri puolilla maailmaa. On aikamoinen saavutus skaalata valmistusprosessi laboratoriolasista 5 000 litraan ja toistaa se sitten lukuisissa laitoksissa. Prosessia voi verrata leivontaohjeeseen. Ei voi vain kertoa ainesmääriä ja odottaa tuloksen pysyvän samana.

Dr. Michelle Hines, Director, Global Cosmetic Research & Innovation

Sydämemme palaa tutkimustyölle
Toimimme yhteistyössä huippuyliopistojen ja johtavien teknologiayritysten kanssa, ja teemme jatkuvasti yhteistyötä tiedemaailman asiantuntijoiden, kuten ihotautilääkärien kanssa. Tutkijamme osallistuvat tieteellisiin konferensseihin ja perehtyvät alansa julkaisuihin. Tieteellinen yhteistyö innoittaa meitä omissa tutkimushankkeissamme, sillä sydämemme palaa tutkimustyölle ja tieteelle. Haluamme kehittää ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat naisten haluamat tulokset.

Dr. Bridgette January, Director, Product Formulation, Process Development & Commercialization

Rakenne, koostumus ja ulkonäkö tasapainossa
Tuotekehitys on tasapainottelua sen välillä, miten tuotteelle saadaan miellyttävä koostumus samalla kuin tuote pidetään stabiilina ja tehokkaana. Rakenne, koostumus ja ulkonäkö ovat tuotekoostumuksen tärkeimpiä tekijöitä. Saatavilla on paljon voiteita, mutta mikä saa naisen testaamaan juuri tätä voidetta ja käyttämään sitä sen jälkeen päivästä toiseen? Mikä saa hänet huudahtamaan: ”Vau, mikä tuote!”? Meillä on kokonainen tiimi luovia ihmisiä, joiden tehtävänä on paneutua juuri tähän.

Dr. Cristi Gomez, Director, Human Product Safety & Environmental Toxicology

Panostamme turvallisuuteen
Koska toimimme globaalisti eri puolilla maailmaa, meille on tärkeää, että tuotevalikoimamme on laaja ja täyttää naisten tarpeet kaikkialla maailmassa. Valikoimaa on pystyttävä laajentamaan ja muokkaamaan tarpeiden muuttuessa. Uusia koostumuksia kehittäessämme varmistamme, että jokainen ainesosa ja tuote täyttää asettamamme tiukat vaatimukset. Sijoitamme teknologiatutkimukseen ja -kehitykseen edistääksemme turvallisuutta parantavaa tutkimusta.

David Gan, Senior Principal Scientist, Skin Research & Technology

Inspiraatio synnyttää innovaatioita
Inspiraatio voi syttyä missä vain. Meillä on tutkijoita, jotka keksivät innovatiivisen tekniikan tunnistettuaan mehubaarissa uuden kasviuutteen. Laboratorioissamme tutkitaan tuhansien ainesosien vaikutusta ihoon ja kehitetään ihoa hyödyttäviä keksintöjä, jotka voidaan myös patentoida. Kyse onkin siitä, miten inspiraatio muunnetaan innovaatioksi.

Dr. Shoná Burkes-Henderson, Senior Scientist, Clinical Research

Tulokset, joilla on väliä
Tiedämme, että tuotteidemme ainesosateknologia on huipussaan. Tuotteiden ominaisuudet varmistetaan kuitenkin myös kliinisillä kokeilla. Ne auttavat varmistamaan, että tuotteet todella antavat tuloksia. Hyödynnämme kokeissa uusinta teknologiaa, jotta tulokset ovat varmasti virheettömiä ja relevantteja. Työmme tulokset ovat käsin kosketeltavia, sillä tuotteiden vaikutus ihoon on silmin havaittavissa. Sen ansiosta omasta työstä on helppo innostua. Panokseni saa hymyn naisten huulille, sillä he näkevät tuloksia, joilla on heille väliä.

Dr. Alphonsus Dang, Manager, Product Safety

Tiukat turvallisuusvaatimukset
Koska jokaisen iho reagoi eri tavalla, tuotteet testataan erilaisilla ihoilla, jotta voimme varmistaa niin yksittäisten ainesosien kuin lopullisten tuotekoostumustenkin turvallisuuden. Teemme yhteistyötä silmä- ja ihotautilääkärien sekä puolueettomien laboratorioiden ja testauslaitosten kanssa varmistaaksemme, että tuotteet täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit ja sopivat, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, myös herkälle iholle.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!