Huulipunasävyä on helppo vaihtaa sopimaan joulunviettoon tai uudenvuoden juhliin!

SILMÄT: Sipaise Gold Status -sävyä koko silmäluomelle ja alaripsien tyveen. Korosta Crystallinella silmän sisänurkkaa ja kulmaluuta. Piirrä siipirajaus Liquid Eyeliner Penillä yläripsien tyveen ja levitä sen jälkeen sipaisu Rusticia silmäluomelle. Rajaa yläripset eyeliner Deep Brownilla ja levitä kaksi kerrosta Ultimate® Mascaraa ylä- ja alaripsiin.

CONTOUR: Sipaise Contouria viivaksi leukaluun alle, pitkin leukalinjaa ja ohimoille. Levitä sitten Highlighteria ohimoilta alas leukaluuta kohden. Levitä poskipunaa poskipäille.

HUULET: Levitä huuliin Limited Edition Mary Kay® Sparkle Lipstickin sävyä Ruby tai Sunstone ja luo kauden kimaltelevimmat huulet!

POSKET: Sipaise Shy Blushia poskipäille Cheek Brushilla (käytä siveltimen keskikohtaa).

SILMÄT: Levitä Eye Shadow Quad Warm Pinksin sävyä 1 silmäluomelle All-Over Eye Shadow Brushilla. Levitä sävyä 4 eyeliner-sävyksi alaripsien tyveen Eye Smudger Brushilla. Harjaa lopuksi ylä- ja alaripsiin Lash Intensity® Mascara Blackia.

HUULET: Punaa huulet LE Mary Kay Unlimited® Lip Gloss Unique Mauvella.

Testaa leikkisää lookia, joka on digiajan innoittama.

SILMÄT: Levitä Sweet Plumia luomivakoon ja Frozen Irista silmän sisänurkkaan korostussävyksi. Piirrä siipirajaus Liquid Eyeliner Penillä ylä- ja alaripsien tyveen ja levitä sen jälkeen sipaisu Starry Nightia silmäluomelle ja alaripsien tyveen. Harjaa lopuksi ylä- ja alaripsiin Lash Intensity® Mascara Blackia.

CONTOUR: Levitä poskipunaa poskipäille ja Contouria viivaksi leukaluun alle. Levitä sitten Highlighteria ohimoilta alas leukaluuta kohden. Lisää samaan kohtaan Mary Kay Naturally® Moisturizing Stickiä antamaan luonnollista hehkua.

HUULET: Levitä lip liner ja punaa huulet Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berryllä. Viimeistele sipaisemalla huuliin kerros Lip Gloss Soft Nudea, niin saat kauniin kiillon.