TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

14 g

Saa ihon näyttämään välittömästi tasaisemmalta täyttämällä erottuvia juonteita ja ryppyjä, ja ikääntymistä ehkäisevä koostumus parantaa ihon ulkonäköä myös pitkäkestoisesti.

• Tasoittaa erottuvia juonteita ja ryppyjä
• Sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevää retinolia
• Vahvistaa ihon kosteudensitomiskykyä
• Imeytyy nopeasti

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filleristä.

Lue TimeWise Repair® -verkkoesite.

78,89 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Kun muut TimeWise Repair® -sarjan tuotteet kohdistavat vaikutuksensa monipuolisesti ikääntymisen eri syihin, TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Fillerillä on vain yksi tehtävä: se vaikuttaa syvien juonteiden ja ryppyjen erottuvuuteen välittömästi ja pitkäkestoisesti.

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler täyttää selkeitä juonteita ja ryppyjä, ilman että kasvot näyttävät käytön jälkeen jäykiltä. Kapseloitu hyaluronihappo ja joustavat elastomeerit vähentävät yhdessä tehokkaasti ryppyjen erottuvuutta, mikä saa ihon näyttämään nuorekkaammalta. Elastomeerit ovat mikroskooppisia kuituja, jotka tehostavat kapseloidun hyaluronihapon vaikutusta muodostamalla sille perustan.

Kapseloitu hyaluronihappo sitoo kosteutta, minkä ansiosta rypyt ja juonteet erottuvat vähemmän. Retinoli vähentää syvien juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä pitkäkestoisesti.

TimeWise® Repair Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler vaikuttaa näkyvästi ryppyihin otsalla, kulmien välissä, silmäkulmissa ja suun ympärillä. Tuote sopii kaikille ihonsävyille ja imeytyy jälkiä jättämättä.


Käyttö

• Levitä voidetta suoraan ryppyihin putkilon kärjellä ja taputtele ihoon hellävaraisesti sormenpäillä.
• Odota muutama minuutti, jotta voide ehtii imeytyä, ennen kuin levität kosteusvoiteen.
• Muista käyttää aamulla aurinkosuojan sisältävää voidetta, sillä ihon altistuminen haitallisille UVA- ja UVB-säteille edistää ihon ikääntymistä. Ihon suojaaminen auringolta on erityisen tärkeää retinolia sisältävien tuotteiden yhteydessä.