TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler on kehitetty tasoittamaan erottuvia juonteita ja ryppyjä rypyille alttiilla alueilla: otsalla sekä suun ja silmien ympärillä. Se vaikuttaa jopa kulmien välisiin huoliryppyihin ja suupielen naururyppyihin, joihin on muuten hankala puuttua. (Ja jos tuote vaikuttaa näin tehokkaasti ryppyihin, mieti, millainen vaikutus sillä on hienoihin juonteisiin!) TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler täydentää TimeWise Repair® -sarjaa.

Discover

Katso, miten tuote toimii

Haluatko nopeita tuloksia?

Katso, miten TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler voi auttaa!

Benefits

Edut

4 upeaa etua

  • Täyttää syviä ryppyjä välittömästi ja vähentää uurteiden erottuvuutta myös pitkäkestoisesti
  • Saa rypyt erottumaan huonommin
  • Sisältää retinolia, joka vaikuttaa syviin ryppyihin
  • Ei hilseile eikä paakkuunnu, kuivuu näkymättömäksi
How It Works

Miten tuote toimii?

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler:

Tasoittaa syviä ryppyjä välittömästi. Kapseloitu hyaluronihappo ja joustavat elastomeerit vähentävät yhdessä tehokkaasti ryppyjen erottuvuutta, mikä saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Saa ihon näyttämään täyteläiseltä. Kapseloitu hyaluronihappo sitoo kosteutta. Se saa ihon näyttämään täyteläiseltä, mikä vähentää ryppyjen erottuvuutta.

Retinoli vähentää syvien ryppyjen näkyvyyttä pitkäkestoisesti. Retinoli on ihotautilääkärien suosittelema, tehokas ikääntymistä ehkäisevä aine.

*Ihoasiantuntijan arvio ihosta 8 viikon puolueettoman kliinisen tutkimuksen jälkeen. Tutkimuksessa 45 naista käytti tuotetta aamuin ja illoin.

Advanced Ingredients

Edistyneet ainesosat

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler yhdistää hyaluronihapon täyttävän vaikutuksen, joustavat elastomeerit ja kapseloidun retinolin tehon koostumukseksi, joka vaikuttaa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

 

Kapseloitu hyaluronihappo

Kapseloitu hyaluronihappo jää levityspaikkaansa: syviin juonteisiin ja ryppyihin. Se täyttää juonteet ja tasoittaa ihon pintaa.

Kapseloitu hyaluronihappo sitoo kosteutta, mikä saa ihon näyttämään täyteläiseltä. Se vähentää ryppyjen erottuvuutta.

Hyaluronihappo sitoo vettä jopa 1 000 oman painonsa ja auttaa ihoa saamaan nuorekasta kimmoisuutta.

 

Joustavat elastomeerit

Joustavat elastomeerit vähentävät kapseloidun hyaluronihapon kanssa tehokkaasti ryppyjen erottuvuutta, mikä saa ihon näyttämään nuorekkaalta.

Elastomeerit ovat mikroskooppisia kuituja. Ne luovat perustan hyaluronihapolle, jotta se voi toimia mahdollisimman tehokkaasti.

Koska elastomeerit ovat joustavia, ei tarvitse pelätä, että kasvot näyttäisivät jäykiltä.

 

Retinoli

Retinoli vaikuttaa syviin ryppyihin ja vähentää niiden erottuvuutta ajan myötä.

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Fillerin retinoli on kapseloitu mikrokuuliksi, jotka auttavat säilyttämään retinolin tehoa siihen saakka, kunnes tuote levitetään kasvoille.

Kapselointi vapauttaa retinolin asteittain, joten se on hellävaraisempaa herkälle iholle.

Before and After

Ennen ja jälkeen

Huolestuttavatko erottuvat juonteet ja rypyt? 

Ei hätää! TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler tasoittaa ryppyjä välittömästi ja auttaa parantamaan ihon ulkonäköä myös pitkäkestoisesti.

Lisää kiinnostavia tuotteita

69,40 €

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

85,20 €

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol