Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

88 ml

Kevyt ja öljytön koostumus imeytyy nopeasti. Kosteusvoide tekee ihosta pehmeän ja sileän, rauhoittaa ihoa, torjuu kiiltoa ja antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutta. Clear Proof® Oil-Free Moisturizer on puhdistusrutiinin viimeinen vaihe.

- Rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti.
- Kevyt koostumus imeytyy nopeasti.
- Ei tuki ihohuokosia.
- Kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta.
- Sopii herkälle iholle ja finneihin taipuvaiselle iholle.

Lue lisää Clear Proof® -sarjasta.

32,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Jos rasvoittuva iho ei saa tarpeeksi kosteutusta, iho saattaa alkaa muodostamaan entistä enemmän talia. Kosteusvoiteen kevyt koostumus rauhoittaa ihoa ja pitää ihon kosteustasapainon vakaana. Iho tuntuu pehmeältä ja hyvinvoivalta.

Puolueettomassa kuluttajatutkimuksessa enemmistö Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skiniä testanneista miehistä ja naisista vastasi, että iho tuntui tasapainoiselta eikä tuntunut rasvaiselta.*

* Puolueeton kuluttajatutkimus, jossa 189 naista ja miestä, joilla oli finneihin taipuvainen iho, käytti tuotetta päivittäin 21 päivän ajan.

Yleistä tietoa Clear Proof® -sarjasta
Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista.
Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista.* Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja kirkkaalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta.
Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.
Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.
Sarja on täydellinen yhdistelmä tuotteita, jotka auttavat saamaan kauniin ihon.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Clear Proof® -tuotteiden käyttöjärjestys:
Aloita puhdistamalla iho Clarifying Cleanserilla. Levitä sen jälkeen kasvoille Pore-Purifying Serumia ja tarvittaessa Spot Solutionia. Levitä kasvoille lopuksi Oil-Free Moisturizeria. Käytä Deep-Cleansing Charcoal Maskia 2–3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle.