TimeWise® Miracle Set 3D™ (SPF30)

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Miracle Set 3D™ (SPF30)

TimeWise® Miracle Set 3D™ on innovatiivinen ihonhoitosarja, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Yhdessä käytettynä tuotteet saavat ihon näyttämään nuorekkaammalta pidempään. Sarja tarjoaa erittäin hyvän antioksidanttisuojan, ja sarja onkin tehokkaimmin vapailta radikaaleilta suojaava ihonhoitosarjamme.

• Sisältää antioksidantteja, jotka auttavat tasoittamaan ihonsävyä
• Sisältää B-vitamiinia, joka auttaa heleyttämään ihoa
• Tekee ihosta nuorekkaan näköisen ja parantaa kimmoisuutta
• UVA- ja UVB-suoja viivästyttää ikääntymisen merkkien syntymistä

0,00 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Nuorekkaalta näyttävä iho helposti kolmessa vaiheessa, jotka tehdään aamulla ja illalla.

TimeWise® Miracle Set 3D:n™ kolmiulotteinen lähestymistapa saa iho näyttämään nuorekkaalta pidempään. Ihonhoitorutiinin jokainen vaihe hyödyntää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia. TimeWise® Miracle Set 3D™ on kattavan tuloksen ja innovatiivisten ainesosien tulos – ihonhoitoalan uusi ihme.

Setti sisältää neljä tuotetta, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.

TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser on monivaikutteinen puhdistustuote, joka poistaa epäpuhtauksia sekä kuorii ja heleyttää ihoa.
TimeWise® Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 on päivävoide, jossa on UVA- ja UVB-suoja. Se häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta. Se tasoittaa ihonsävyä ja kosteuttaa ihoa 12 tuntia. Päivävoide on saatavilla myös ilman aurinkosuojakerrointa.
TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream on yövoide, joka elvyttää ihoa ja palauttaa ihon nuorekasta heleyttä. Se saa ihon näyttämään kiinteämmältä, häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta ja kosteuttaa ihoa 12 tuntia.
TimeWise® Age Minimize 3D™ Eye Cream on silmänympärysvoide, joka heleyttää silmänympärysaluetta ja torjuu tummia silmänalusia, turvotusta sekä hienoja juonteita ja ryppyjä. Ylläpitää silmänympärysihon kosteustasapainoa 12 tuntia.

Jokainen TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuote sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia. Yhdiste sisältää kolmea ainesosaa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä:

Kapseloitu resveratroli: Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä* ja tukee ihon kollageenia.*
B3-vitamiini: Tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi: Tukee ihon kollageenia ja elastiinia*, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.

TimeWise® Miracle Set 3D™ on kliinisesti testattu ihotautilääkärien valvonnassa ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Tuotteet ovat hajusteettomia, ne eivät tuki ihohuokosia ja ne sopivat herkälle iholle.

Setti on saatavilla myös ilman aurinkosuojakerrointa.

*Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.