TimeWise® Luminous 3D Foundation Beige N 150

TimeWise® Luminous 3D Foundation Beige N 150

30 ml

Koe tasainen tulos ja täydellisen sopivat sävyt. Ainutlaatuinen Age Minimize 3D® Complex auttaa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä ja saa ihon näyttämään heti raikkaammalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta.

• Ihosta tulee välittömästi heleämpi
• Kosteuttaa ihoa 12 tuntia
• Kestävä ja tasainen tulos ja höyhenenkevyt pinta
• Sisältää valoa heijastavia mineraaleja
• Sisältää hyvää tekevää jojobaa

47,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise 3D® Foundation tekee täydellisen sävyn löytämisestä helpompaa kuin koskaan ennen. Loimme ainutlaatuista IntelliMatch® Technologya hyödyntäen foundationin, joka sopii jokaisen naisen ihonsävyyn. Tuote ei kerry hienoihin juonteisiin, ja se sisältää valoa heijastavia mineraaleja, jotka luovat heleän vaikutelman.

TimeWise® Luminous 3D Foundation sisältää samaa ainutlaatuista Age Minimize 3D Complexia kuin TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteet. Yhdiste sisältää kolmea ikääntymisen näkyviä merkkejä vähentävää ainesosaa: Kolmivaikutteisia antioksidantteja sisältävä kapseloitu resveratroli tasoittaa ihonsävyä* ja tukee ihon kollageenia.* B3-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi tukee ihon kollageenia ja elastiinia*, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.

Saatavana normaalille ja kuivalle iholle (TimeWise® Luminous 3D Foundation) sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle (TimeWise® Matte 3D Foundation).
Tuote on hajusteeton ja öljytön. Tuote on dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle ja herkille silmille eikä tuki ihohuokosia.

* Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Näin löydät täydellisen foundationsävyn kolmen helpon vaiheen avulla.


placemat_tw3d_foundation


• Levitä TimeWise® Matte 3D Foundationia Mary Kay® Liquid Foundation Brushilla, meikkisienellä tai sormenpäillä. • Jos käytät sivellintä, levitä hieman foundationia kämmenselälle, sipaise tuotetta siveltimeen ja levitä kasvoille tasaisin, alaspäin suuntautuvin vedoin. • Juuri tätä tarkoitusta varten suunnitellulla siveltimellä foundationia on helppo levittää myös hankaliin kohtiin, kuten nenänpieleen ja suun ympärille.