Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

85g

Tehokkaasti kosteuttava käsivoide saa kädet tuntumaan silkinsileiltä. Kosteuttava koostumus vaikuttaa jopa vuorokauden ajan. Kädet tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät nuorekkailta.

- Imeytyy nopeasti.
- Kosteuttaa jopa 24 tuntia – kliinisesti testattu vaikutus!
- Vahvistaa ihon suojakerrosta ja pitää ihon pehmeänä myös käsien pesun jälkeen.
- Hajusteeton koostumus sopii herkälle iholle.
- Hyvää tekevä sheavoi hemmottelee ihoa.

25,00 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Kädet altistuvat ulkoisille vaikutuksille ja niiden iho kuivuu herkästi, mikä voi aiheuttaa ryppyjen muodostumista. Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free pitää kädet pehmeinä, sileinä ja kosteutettuina jopa 24 tuntia kerrallaan!

Miellyttävä voide imeytyy nopeasti ja muodostaa suojaavan kerroksen kapseloiden tärkeää kosteutta ihoon. Voiteessa on sheavoita sekä aprikoosi-, saflori- ja auringonkukkaöljyä, jotka sisältävät runsaasti A- ja E-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja.

Kuluttajatutkimuksessa yhdeksän 10:stä sanoi, että kädet tuntuivat pehmeiltä, sileiltä ja kosteutetuilta. Toistuvassa käytössä voide kosteuttaa myös kynsinauhoja ja kynsiä.


Käyttö

Hiero käsiin pieni määrä Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free -voidetta. Se kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia. Tunne, miten kuivat alueet saavat kosteutta samalla kuin voide imeytyy nopeasti. Vaikutus säilyy jopa käsien pesun jälkeen.