Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen Intense Black

Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen Intense Black

1,5 g

Saat trendikkään lookin nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti. Vedenkestävä koostumus ei tuhriinnu ja pysyy siistinä koko päivän. Kätevällä kynämäisellä levittimellä teet siistit ja juuri oikean paksuiset rajaukset.

• Vedenkestävä
• Koko päivän siistinä pysyvä koostumus
• Kätevä, tarkka ja tahraamaton levitin
• Kuivuu nopeasti eikä tuhriinnu
• Runsas pigmentti tuottaa syvän mustan sävyn

29,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen sävyssä Intense Black levittyy helposti, kuivuu nopeasti eikä tuhriinnu. Vedenkestävän koostumuksen ansiosta eyelineria voi käyttää milloin ja missä vain. Kätevällä, kynän muotoisella kärjellä saa täydellisen tuloksen joka kerta. Sillä on helppo luoda niin kapeat kuin näyttävätkin rajaukset.

Helppo poistaa Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Removerilla.


Käyttö

Mantelinmuotoiset silmät
Jos haluat saada silmäsi näyttämään pyöreämmiltä, piirrä rajaus vain silmän ulkokulmaan asti. Jos sinulla on pienet silmät, kokeile rajausta, joka on kapeampi silmän sisänurkassa ja levenee kohti ulkokulmaa.

Pyöreät silmät
Aloita piirtämällä kapea rajaus noin neljänneksen päähän silmän sisänurkasta ja jatka rajausta silmän ulkokulmaan. Se saa silmät näyttämään pystysuunnassa pienemmiltä ja sivusuunnassa leveämmiltä.

Silmät kaukana toisistaan
Rajaa ripsien tyvestä vain uloimmat kolme neljännestä. Se saa silmät näyttämään siltä kuin ne olisivat lähempänä toisiaan. Halutessasi voit jatkaa rajausta myös silmän ulkokulman yli