Mary Kay® Mineral Eye Color Quad Sandstorm

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad Sandstorm

Mary Kay® Mineral Eye Color Quadin neljällä toisiinsa sopivalla sävyllä täydellisen silmämeikin teko tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ei voisi olla helpompaa!

• Toisiinsa sopivat sävyt
• Höyhenenkevyt, mineraalipohjainen koostumus
• Ei keräänny ihopoimuihin ja juonteisiin
• Tasainen jälki ja helppo levittää

Huomaa, että värit saattavat poiketa näytöllä hieman todellisista.

31,71 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kay® Mineral Eye Color Quadilla meikkien testailu on hauskaa! Jokainen Mineral Eye Color Quad sisältää neljä sointuvaksi kokonaisuudeksi valittua sävyä, joilla syntyy näyttävä ja viimeistelty silmämeikki hetkessä. Yhdistelymahdollisuuksia riittää – käytä yhtä tai useampaa sävyä!

Paleteissa on monipuolisesti voimakkaita ja maanläheisiä sävyjä, kiillettä ja mattaa, joten sävyillä syntyy sopiva meikki tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Voimakkuutta on helppo säädellä väriä kerrostamalla, ja sävyt sopivat kaikille ihonsävyille ja silmänväreihin.

Mineraalipohjaisten meikkituotteiden kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia eikä keräänny ihopoimuihin ja juonteisiin. Mary Kay® Mineral Eye Color Quad on testattu silmälääkärien valvonnassa ja sopii herkille silmille. Voidaan käyttää piilolinssien kanssa.


Käyttö

Vaaleita sävyjä levitetään koko luomelle tai korostussävyksi silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.


Keskisävyt ovat yleensä neutraaleja. Niitä käytetään koko luomella tai aivan luomivaon yläpuolella antamaan silmälle muotoa.


Tehostesävyt ovat yleensä tummia sävyjä. Niillä saa väriä ja syvyyttä silmämeikkiin. Levitä silmäripsien tyveen ja häivytä silmän ulkokulmassa luomivakoa kohti.