Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Naturally Buff

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Naturally Buff

3,6 g

Hehkuvat sävyt ja upea kiilto. Miellyttävä geelikoostumus kestää pitkään ja saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja täyteläisiltä. Tähän huulipunaan huulten on helppo rakastua!

• Kestävä väri, joka ei kuivata huulia.
• Miellyttävä, pehmeä koostumus.
• Runsaasti väripigmenttiä ja intensiiviset sävyt.
• Optinen tehoste heijastaa valoa, mikä peittää epätasaisuuksia.

31,81 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kayn valikoimasta löytyy helposti omaan tyyliin sopiva huulipuna, joka sointuu juhlamekkoon tai bisnesasuun. Kevyt geelikoostumus tekee huulista täyteläiset ja silkkiset. Pigmenttihiukkaset on pinnoitettu geelimäisen liukkaiksi, minkä ansiosta huulipuna levittyy helposti. Koostumus sirottaa valoa ja häivyttää hienojen juonteiden näkyvyyttä, mikä synnyttää sumentavan soft focus -vaikutelman. Samalla se torjuu huulien kuivumista. Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten auringonkukkaöljyä ja jojobavahaa. Hylsyn korkin pää on läpinäkyvä, joten oikea sävy löytyy helposti laukusta tai meikkilaatikosta.


Käyttö

• Levitä Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstickiä huulisiveltimellä taputtelemalla sivellintä ensin huulipunaan. Aloita keskeltä huulia ja levitä väriä kevyin vedoin kohti suupieliä. Toista, kunnes saat haluamasi peittävyyden.

• Pohjusta huulet Mary Kay® Lip Linerilla, jos haluat kestävän huulimeikin. Jos käytät vaaleaa huulipunaa, käytä huulten luonnollista sävyä vastaavaa Lip Lineria. Levitä Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstickiä Lip Linerin päälle.