Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Berry Famous

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Berry Famous

3,6 g

Mary Kayn® ensimmäinen geeliteknologiaa hyödyntävä huulipuna, jonka väri on kestävä ja täyteläinen. Huulipuna levittyy geelimäisesti huulille ja ehkäisee huulien kuivumista.

• Puolimatta huulipuna
• Täyteläinen pigmentti tarjoaa runsaasti väriä
• Geelikoostumus tekee huulista silkinsileät

Lue lisää Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickistä.

32,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mary Kayn valikoimasta löytyy helposti omaan tyyliin sopiva huulipuna, joka sointuu juhlamekkoon tai bisnesasuun. Löydä itsellesi sopiva sävy! Kevyt geelikoostumus tekee huulista täyteläiset ja silkkiset. Pigmenttihiukkaset on pinnoitettu geelimäisen liukkaiksi, minkä ansiosta huulipuna levittyy hyvin.

Koostumus sirottaa valoa ja häivyttää hienojen juonteiden näkyvyyttä, mikä synnyttää sumentavan soft focus -vaikutelman. Samalla se torjuu huulien kuivumista.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten auringonkukkaöljyä ja jojobavahaa. Kuluttajatestien tulokset osoittavat, että huulipuna pysyy huulilla pitkään haalistumatta ja kuivattamatta huulia. (Puolueeton käyttäjätesti, jossa 220 naista käytti tuotetta päivittäin viikon ajan.)

Hylsyn korkin pää on läpinäkyvä, joten oikea sävy löytyy helposti laukusta tai meikkilaatikosta.


Käyttö

• Levitä Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickiä huulisiveltimellä. Aloita keskeltä huulia ja levitä väriä kevyin vedoin kohti suupieliä. Levitä toinen kerros, jos haluat voimakkaamman värin.
• Pohjusta huulet Mary Kay® Lip Linerilla, jos haluat kestävän, intensiivisen huulimeikin. Jos käytät vaaleaa huulipunaa, käytä huulten luonnollista sävyä vastaavaa Lip Lineria. Levitä Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickiä Lip Linerin päälle.