Love your skin for life with Mary Kay® skin care

Mary Kaylta löytyy kaikki tarvittava, kun haluat aloittaa uuden ihonhoitorutiinin, antaa lähtöpassit epäpuhtauksille ja finneille tai häivyttää ikääntymisen merkkejä. Oma Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi auttaa valitsemaan ihonhoitosarjan, joka vastaa tarpeitasi tällä hetkellä – ja tulevaisuudessa tarpeiden muuttuessa.


Ihonhoitorutiini on yksilöllinen, mutta nämä ovat hyviä perusvinkkejä, joita jokainen voi soveltaa. Kun kokeilet uutta tuotetta tai rutiinia, toimi sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Kaikki kuorinnasta

Lue kuorintatuotteiden eri tyypeistä, tuotteiden ainesosista ja eduista. Valitse sinulle sopiva tuote, unohda samea, eloton iho ja kuori kasvot heleiksi.

Kemiallinen kuorinta:
Peel

Erinomainen iholle, jossa on selkeitä ikääntymisen merkkejä. Sisältää glykolihappoa, joka kiihdyttää ihon uusiutumista nopeuttamalla kuolleiden ihosolujen poistumista. Tuloksena on nuorekkaammalta näyttävä, tasaisempi iho. Vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä ja heleyttää ihoa.

TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel

Käytä kaksi kertaa viikossa.*

Mekaaninen kuorinta:
Microdermabrasion

Sisältää dermatologien yleisesti käyttämää alumiinioksidia, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta ja silottaa ihon pintaa. Kuorinta häivyttää varhaisten hienojen juonteiden ja erottuvien juonteiden erottuvuutta.

TimeWise® Microdermabrasion Refine

Käytä 2–3 kertaa viikossa.*

Mekaaninen kuorinta:
Scrub

Sopii herkälle iholle. Kuorivat hedelmäkiteet auttavat puhdistamaan ihohuokosia. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ja tekee ihosta pehmeän, raikkaan ja heleän.

Botanical Effects® Invigorating Scrub

Käytä 2–3 kertaa viikossa.

Kauneutta sinun ehdoillasi

Julkkiksilla on omat asiantuntijansa vain puhelinsoiton päässä. Sinäkin voit saada sellaisen! Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta saat räätälöidyt ihonhoitovinkit ja tuotesuositukset, silloin kun sinulle sopii.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin >

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat!

  • Kauneutta omilla ehdoillasi
  • Tee tilaukset verkossa, puhelimitse, sähköpostitse tai kahden kesken suoraan konsultilta
  • Toimitus sujuvasti kotiin tai työpaikalle

Image of Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask and TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask Image of TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

*Älä käytä TimeWise® Microdermabrasion Plus Setiä ja TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peeliä samana päivänä. Tuotteita voi kuitenkin käyttää vuorotellen samalla viikolla 1–2 päivän välein. Älä kuitenkaan siinä tapauksessa käytä tuotteita yhteensä useammin kuin kolme kertaa viikossa.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!