10-029740

Indulge® Soothing Eye Gel

11ml

Hemmottele silmiä kosteuttavalla ja rauhoittavalla geelillä, joka viilentää, raikastaa ja kosteuttaa ihoa.

• Viilentää ja kosteuttaa silmänympärysihoa
• Parantaa ihon kosteustasapainoa
• Vähentää silmän alueen turvotusta
• Parantaa ihon kimmoisuutta
• Virkeä ja avoin katse

44,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Silmänympärysiho on kasvojen ohuinta ja herkintä ihoa. Se sisältää vähemmän kollageenia ja elastiinia, ja siksi se menettää napakkuutensa nopeammin. Jos silmänympärysiho ei lisäksi saa tarpeeksi kosteutta, ikääntymisen merkkejä ilmestyy helposti silmien ympärille.

Indulge® Soothing Eye Gel sisältää hoitavia kasviuutteita, jotka parantavat ihon kimmoisuutta, vähentävät silmien alueen turvotusta ja viilentävät ihoa miellyttävästi. Koostumus sisältää esimerkiksi vihreän teen uutetta ja kurkkua, jotka ovat tunnettuja rauhoittavasta vaikutuksestaan. Vihreä tee sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta aikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Koiranruusunmarjauute saa ihon näyttämään pehmeältä ja sileältä.

Käyttämällä Indulge® Soothing Eye Geliä osana päivittäistä ihonhoitorutiinia vähennät silmänympärysihon turvotusta ja kohtaat päivän virkein ja avoimin katsein. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu ja kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä ohut kerros Indulge® Soothing Eye Geliä silmän ylä- ja alapuolelle ja anna imeytyä tai käytä silmänympärysalueen naamiona ja huuhtele pois muutaman minuutin kuluttua.