Introducing Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagi

Color is the tool I need to express myself. I have some interesting innovative ideas for moving color forward with Mary Kay. I have a unique point of view of what is going on in Asia. So I’m happy to be part of the Mary Kay Global Makeup Artist Team.

Keiko Takagi, New York, N.Y.

Keikolle kehittyi kotimaassaan Japanissa syvä rakkaus värejä, materiaaleja ja luonnon loputonta vaihtelua kohtaan. Lapsena hän tanssi balettia ja oli suosittujen japanilaisesiintyjien taustatanssijana. Hänen intohimonsa kosmetiikkaa kohtaan puhkesi kukkaan, kun hän kokeili meikkejä kulisseissa. Sittemmin muotisuunnittelijat, valokuvaajat ja julkisuuden henkilöt kaikkialta maailmasta ovat oppineet luottamaan hänen asiantuntemukseensa ja luovuuteensa. Keiko on vakuuttunut siitä, että terve ja raikas iho on kauniin meikin lähtökohta. Tämä filosofia tekee hänestä täydellisen lisän Mary Kayn kansainvälisten meikkitaiteilijoiden tiimiin.

Signature Look

Keiko Takagi's Signature Look

Vaikka hänellä on satoja tuotteita ja välineitä, Keiko palaa aina vain uudestaan smoky eye -lookiin, ja siitä onkin tullut hänen nimikkomeikkinsä. Keikon rakkaus sumusilmiä kohtaan kumpuaa siitä, että se sopii kaikille naisille ja kaikkiin tilanteisiin. Siitä on helppo muokata intensiivinen ja röyhkeä tai pehmeä ja hienostunut ilme vain muutamalla niksillä ja tuotteella.

1

Rajaa ylä- ja alaripset Mary Kay® Eyeliner Blackilla.

2

Levitä luomelle ja luomivakoon Mary Kay® Mineral Eye Color Tender Taupea. Häivytä rajaus ripsien tyveen ja luomivärin kanssa. Dramaattisemman ilmeen saat, kun levität luomelle Mary Kay® Mineral Eye Color Midnight Staria. Levitä Mary Kay® Mineral Eye Color Crystallinea silmän sisänurkkaan.

3

Levitä ripsiin Mary Kay® Ultimate Mascara™ Blackia.

4

Korosta kasvojen muotoja Mary Kay® Mineral Cheek Color Coral Sunshinella ja heleytä poskia ja Mary Kay® Highlighting Powderilla.

5

Levitä huulille Mary Kay® True Dimensions® Lipstick Natural Beautéta.

How-to videos

Red Lips

Klassiset punahuulet on helppo luoda vain muutamalla tuotteella. Keiko näyttää, miten luot täydellisen ilmeen Mary Kay® Lip Liner Clearilla ja naisellisen punaisella huulipunalla.

Makeup Artist Looks

Keiko’s Global Makeup Artist Looks

The Bridal Look for Daytime

Keikon iltapäivähäämeikki syntyy täydellisestä paletista. Se luo pehmeän hehkun, jota auringonpaiste korostaa. Hän käyttää hohtavia luomivärin sävyjä saadakseen silmät näyttämään kirkkaammilta sekä suloisen vaaleanpunaisia sävyjä poskilla ja huulilla.

The Bridal Look for Evening

Tyylikkyys ja hienostunut kauneus sopivat täydellisesti iltahäihin. Keiko yhdistää luumun ja kerman sävyjä ja luo dramatiikkaa, kun taas marjaiset sävyt tekevät huulista ja poskipäistä kauniit. Tämä täydellisesti tasapainotettu iltameikki sopii täydellisesti niin himmeään kynttilänvaloon kuin voimakkaasti valaistuihin juhlatiloihinkin.

The Luminous Look

Tässä yksinkertaisessa lookissa on käytetty luonnollisia piirteitä vahvistavia tuotteita ja levitysvinkkejä. Keiko yhdistää hohtavia, neutraaleja luomivärejä ja vaalentavaa vaikutusta korostaakseen silmiä. Meikin viimeistelevät Mary Kay® Mineral Bronzing Powderin lämmin hehku ja Mary Kay® Mineral Highlighting Powder.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!