Introducing Mary Kay Global Makeup Artist
Diana Carreiro

Color is how we stay current and modern. And it’s fun to play with color.
Diana Carreiro, Toronto, Canada

Diana on yli 25-vuotisen uransa aikana noussut Kanadan eturivin meikkitaiteilijoiden joukkoon ja niittänyt mainetta kansainvälisestikin. Työ on vienyt hänet lähes kaikkiin maanosiin, ja hänen kättensä jälkiä on voinut ihastella kansainvälisissä muodin ja kauneusalan lehdissä, kuten Vanity Fairissa, Voguessa, Cosmopolitanissa ja Marie Clairessa sekä Kanadan suurimmissa muotilehdissä Flaressa, Fashionissa ja Ellessä. Dianan asiantuntemus on vaikuttanut naisten elämään kaikkialla maailmassa, myös amerikkalaisiin Itsenäisiin Ihonhoitokonsultteihimme, joita hän on auttanut valmistautumaan tähtihetkeensä Dallasin seminaarilavalla. Nyt Diana haluaa jakaa kauneusvinkkejään sinulle!


Signature look

Diana Carreiro's Signature Look

Dianan nimikkomeikki ovat vuosien ajan olleet ruskeansävyiset sumusilmät yhdessä neutraalien huulien kanssa. Meikki sopi kaikille ihonsävyille, on hillitty ja samalla huippunaisellinen.
1

Levitä Mary Kay® Cream Eye Color Sweet Creamia koko silmäluomelle sekä alaripsien tyveen. Levitä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan Mary Kay® Mineral Eye Color Honey Spicea. Levitä Mary Kay® Mineral Eye Color Chocolate Kissiä alaripsien tyveen sekä silmäluomelle ja häivytä väriä kohti luomivakoa. Häivytä Mary Kay® Mineral Eye Color Espressoa luomivakoon ja alaripsien tyveen luomaan syvyyttä.

2

Rajaa ylä- ja alaripset Mary Kay® Eyeliner Blackilla. Pehmennä vaikutelmaa häivyttämällä rajausta Mary Kay® Mineral Eye Color Coalin kanssa.

3

Levitä Mary Kay® Ultimate Mascara™ Blackia ylä- ja alaripsiin.

4

Häivytä posken korkeimmalta kohdalta ohimoita ja hiusrajaa kohti Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spicea.

5

Rajaa huulet Mary Kay® Lip Liner Caramelilla ja levitä sävyä koko huulille. Levitä sitten Mary Kay® True Dimensions® Lipstick Natural Beautéta saadaksesi aikaan puolimatan lopputuloksen.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!