10-060294

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30

88 ml

Allt som behövs för ett fräscht och ungdomligt utseende – i en och samma produkt! Långvarig återfuktning, ett säkert skydd mot solen och effektiv reducering av ålderstecken.

• Återfuktar i upp till 10 timmar
• Skyddar mot UVA- och UVB-strålar
• Går snabbt in i huden
• Reducerar synliga ålderstecken

51,89 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Skillnaderna mellan män och kvinnors hy uppstår framför allt till följd av hormonpåverkan, men även yttre faktorer, såsom rakning, bidrar till att skapa olika behov. Därför har Mary Kay utvecklat en hudvårsserie speciellt för män. MKMen® är en enkel och effektiv hudvårdsserie framtagen utifrån mannens specifika förutsättningar – som ger den perfekta lösningen på hans hudvårdsbehov.

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 ger omedelbar återfuktning samtidigt som den skyddar huden från skadliga UVA- och UVB-strålar. Den lätta formulan går snabbt in i huden och ger en härligt lätt, fräsch och klibbfri känsla. Produkten återfuktar i upp till 10 timmar och innehåller patenterade MKMen® Complex som hjälper till att reducera det synliga intrycket av fina linjer och rynkor. Den smarta formulan är även rik på antioxidanter som hjälper till att motverka tidiga ålderstecken orsakade av fria radikaler.

Vid användning av MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 tillsammans med övriga produkter i MKMen®-serien blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre! Produkten passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt kliniskt testad mot hudirritation och allergier.


Application Tips

Appliceras morgon och kväll efter rengöring samt vid behov under dagen.