MK High Intensity® Sport Cologne Spray

MK High Intensity® Sport Cologne Spray

73 ml

En frisk, upplivande doft som kittlar sinnena och är omöjlig att motstå! Perfekt för den sportiga och äventyrliga mannen.

• Toppnoter som enbär och bergamott
• Mellannoter som kardemumma och mynta
• Basnoter som björk och ambra

54,89 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Some Dream It. You Live It™. MK High Intensity® Sport Cologne Spray är framtagen med tanke på den äventyrliga mannen som älskar utmaningar och aldrig tvekar att ta sig an dem. Han är en risktagare, ständigt på jakt efter nya upplevelser. Framför allt är han driven och tar sig över alla hinder. Han vet vem han är och lever varje dag på sitt sätt.

MK High Intensity® Sport Cologne Spray innehåller: Toppnoter av enbär, bergamott och frisk luft. Mellannoter av kardemumma, hackade myntablad och lila peppar. Basnoter av björkbark och ambra.

Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:
• Toppnoterna ger den initiala upplevelsen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Application Tips

• MK High Intensity® Sport Cologne Spray kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen slå, förslagsvis på handleden, i knävecken eller bakom öronen. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.
• En cologne dunstar snabbare än en parfym eftersom den har lägre koncentration av doftoljor, så spraya på lite grann då och då för att dofta gott hela dagen!