10-060202

Pink Sale! MKMen® Advanced Eye Cream

18 g

En pigg och vaken blick är avgörande för ett fräscht och ungdomligt utseende! Motverka trötthetstecken med en avancerad, trippelverkande ögonkräm som återfuktar och stärker hudens elasticitet samtidigt som den effektivt motverkar ålderstecken runt ögonen!

• Återfuktar
• Stärker hudens elasticitet
• Motverkar mörka ringar och svullnader
• Reducerar synliga ålderstecken

24,68 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Skillnaderna mellan män och kvinnors hy uppstår framför allt till följd av hormonpåverkan, men även yttre faktorer, såsom rakning, bidrar till att skapa olika behov. Därför har Mary Kay utvecklat en hudvårsserie speciellt för män. MKMen® är en enkel och effektiv hudvårdsserie framtagen utifrån mannens specifika förutsättningar – som ger den perfekta lösningen på hans hudvårdsbehov.

Området runt ögonen brukar vara det första området där synliga tecken på trötthet, stress och ålderstecken till följd av solexponering uppträder. Det kan ta sig uttryck i allt ifrån mörka ringar och svullnader till fina linjer och rynkor. MKMen® Advanced Eye Cream är en lätt och smidig ögonkräm som ger omedelbar återfuktning och stärker hudens elasticitet. Den avancerade produktformulan bidrar till att reducera den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor runt ögonen.

Vid användning av MKMen® Advanced Eye Cream tillsammans med övriga produkter i MKMen®-serien blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre! Produkten passar även för känslig hy, är icke portilltäppande, är kliniskt testad mot hudirritation och allergier, testad av ögonspecialister och passar även för linsbärare.


Application Tips

• Använd ringfingret för att varsamt applicera ögonkrämen runt ögat med lätta, korta rörelser.
• Appliceras morgon och kväll efter rengöring och återfuktning.