TimeWise® Miracle Set 3D (SPF30) Normal/Dry

TimeWise® Miracle Set 3D (SPF30) Normal/Dry

127g/ 48g/ 48g/ 14 g

TimeWise® Miracle Set 3D™ är en innovativ hudvårdsserie som innehåller åldersbekämpande produkter som kompletterar varandra så att hyn ser yngre ut längre. Det innehåller ett mycket högt antioxidantskydd, vilket gör det till vår effektivaste hudvårdsserie mot fria radikaler någonsin.

• Innehåller antioxidanter som bidrar till en jämnare hudton
• Ger hyn lyster med hjälp av vitamin B3
• Hyn blir mer ungdomlig och får mer spänst
• Ger ett UVA- och UVB-skydd som fördröjer ålderstecken

206,00 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Att få en hy som ser yngre ut görs enkelt i 3 steg, morgon och kväll. TimeWise® Miracle Set 3D™ är resultatet av omfattande forskning och innovativa ingredienser – ett mirakel inom hudvård. TimeWise® Miracle Set 3D Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vårt unika Age Minimize 3D™ Complex så att din hy ser yngre ut längre. Det levererar resultat och en hy som ser yngre ut på bara fyra veckor.** Setet består av fyra produkter som bidrar till att minska uppkomsten av ålderstecken:

TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser är en multiverkande rengöring som avlägsnar orenheter och ger en ren, exfolierad hy med mer lyster. TimeWise® Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 ger ett UVA-/UVB-skydd och hjälper till att minska intrycket av fina linjer och rynkor (finns även utan solskydd). Den är lystergivande, ger en jämnare hudton och återfuktar i 12 timmar. TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream ger hyn nytt liv och ungdomlig lyster. Den hjälper hyn att se fastare ut, reducerar intrycket av synliga tecken på fina linjer och rynkor samt återfuktar i 12 timmar. TimeWise® Age Minimize 3D™ Eye Cream ger området kring ögonen mer lyster och motverkar mörka ringar, påsar under ögonen, fina linjer och rynkor. Bevarar fuktbalansen i 12 timmar.

Vårt unika Age Minimize 3D™, som ingår i varje produkt av TimeWise® Miracle Set 3D™ består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken: Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

TimeWise® Miracle Set 3D™ är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

Finns för normal/torr hy och kombinerad/fet hy.

Finns även utan SPF.

*Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienser.