MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set är en komplett hudvårdsrutin med lättanvända, effektiva produkter för rengöring och återfuktning. Det har aldrig varit enklare att visa upp sig från sin bästa sida!

• Avlägsna orenheter
• Motverka hudirritation
• Återfukta
• Stärk hudens elasticitet
• Reducera synliga ålderstecken
• Skydda mot skadliga UVA- och UVB-strålar

156,00 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Rengöring är a och o för ett fräscht och sunt utseende. Varje dag samlas döda hudceller på hudytan. När hudcellerna täpper till porerna kan det leda till att hårstråna växer inåt vilket ger inflammerade talgkörtlar. Dessutom bidrar det till att hudens naturliga lyster avtar och huden ser äldre ut. MKMen® Daily Facial Wash rengör porerna från smuts och orenheter samtidigt som de aktiva ingredienserna arbetar för att reducera synliga ålderstecken. Formulan ger en slät och uppfriskad känsla och förbereder huden för rakning.

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 ger omedelbar återfuktning samtidigt som den skyddar huden från skadliga UVA- och UVB-strålar. Den lätta formulan går snabbt in i huden och ger en härligt lätt, fräsch och klibbfri känsla. Produkten återfuktar i upp till 10 timmar och innehåller patenterade MKMen® Complex som hjälper till att reducera det synliga intrycket av fina linjer och rynkor. Den smarta formulan är även rik på antioxidanter som hjälper till att motverka tidiga ålderstecken orsakade av fria radikaler.

Området runt ögonen brukar vara det första området där synliga tecken på trötthet, stress och ålderstecken till följd av solexponering uppträder. Det kan ta sig uttryck i allt ifrån mörka ringar och svullnader till fina linjer och rynkor. MKMen® Advanced Eye Cream är en lätt och smidig ögonkräm som ger omedelbar återfuktning och stärker hudens elasticitet. Den avancerade produktformulan bidrar till att reducera den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor runt ögonen.

Vid användning av MKMen® Daily Facial Wash, MKMen® Facial Hydrator SFP 30 och MKMen® Advanced Eye Cream tillsammans blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre!


Application Tips

Appliceringstips
• Skölj ansikte och hals med vatten. Arbeta upp ett skum med MKMen® Facial Wash och applicera i ansiktet och på halsen. Skölj av med varmt vatten.
• Applicera MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 morgon och kväll efter rengöring samt vid behov under dagen.
• Använd ringfingret för att varsamt applicera MKMen® Advanced Eye Cream runt ögat med lätta, korta rörelser. Appliceras morgon och kväll efter rengöring och återfuktning.