10-101617

MKMen® Shave Foam

Med ett lugnande och vårdande raklödder som skapar en skyddande zon mellan rakhyveln och huden blir rakningen helt perfekt – redan på första försöket!

• Skapar en skyddande zon mellan rakhyveln och huden
• Ger en jämn och slät rakning
• Motverkar hudirritation
• Lugnande och vårdande formula

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Skillnaderna mellan män och kvinnors hy uppstår framför allt till följd av hormonpåverkan, men även yttre faktorer, såsom rakning, bidrar till att skapa olika behov. Därför har Mary Kay utvecklat en hudvårsserie speciellt för män. MKMen® är en enkel och effektiv hudvårdsserie framtagen utifrån mannens specifika förutsättningar – som ger den perfekta lösningen på hans hudvårdsbehov.

Huden i ansiktet kan lätt bli torr och irriterad vid rakning men med rätt förberedelser blir rakningen till en behaglig upplevelse – med ett perfekt resultat på första försöket! MKMen® Shave Foam sluter sig runt varje skäggstrå och skapar en skyddande zon mellan rakhyveln och huden så att rakningen blir jämn och slät utan att irritera huden. Raklöddret har en lätt, ren doft som inger en härligt fräsch känsla! Den vårdande formulan innehåller extrakt från gurka och aloeblad, som hjälper till att lugna huden under rakning och skydda mot hudirritationer.

Vid användning av MKMen® Shave Foam tillsammans med övriga produkter i MKMen®-serien blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre! Produkten passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt kliniskt testad mot hudirritation och allergier.


Application Tips

• Rengör ansiktet och skölj det med varmt vatten innan rakning – för att öppna hårsäckarna så att rakningen blir enklare.
• Skaka flaskan väl. Stryk ut ett jämnt lager över fuktig hy.
• Raka och skölj av.